Hjemmelavet paneer

Hjemmelavet paneer

60+ min Tilbehør
Paneer ost smager ikke af meget i sig selv, men dens meget åbne struktur gør, at den let optager smag fra andre ingredienser. Det gør osten velegnet i fx i gryderetter og ved stegning. Du kan købe en færdig paneer, men du kan også prøve at lave den selv.
Velbekomme!
Tips

Du får 75-125 g ost af en liter mælk - afhængig af hvor meget væde du sier fra. Græsk yoghurt gør osten mere cremet, men den kan undlades. Mælken du sier fra, kan du bruge til bagning af brød, til kartoffelmos, til smoothies m.m.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

623 kJ / 623 kcal

Næringsindhold pr. 100g

232 kJ / 55 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 41,900001525878906 % 3,7 g
Kulhydrat: 54,900001525878906 % 4,9 g
Fedt: 26 % 2,3 g

Ingredienser