Den asiatiske salat kan også spises derhjemme, uden du anretter den i glas. Til frokost, picnic eller madpakke er der til 8 personer. Serverer du den asiatiske salt som hovedret, er der til 4 personer.
11690 kJ / 2794 kcal
546 kJ / 130 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 16 % | 5,1 g |
Kulhydrat: | 31 % | 9,9 g |
Fedt: | 52,9 % | 7,8 g |
Alkohol: | 0,1 % |
Hjemmebagt brød er altid godt - også til at tage med på picnic.
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
1 dl
Risvinseddike
|
|
---|---|
3 spsk
Finthakket sød syltet ingefær
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
500 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
4 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
1 dl
Hoisinsauce
|
|
150 g
Grofthakkede peanuts
|
|
1 tsk
Groft salt
|
400 g
Kogte jasminris (af 2 dl rå)
|
|
---|---|
300 g
Edamamebønner
|
|
1
Agurk i tern (ca. 300 g)
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
1
Rød chilipeber i meget tynde ringe
|