I stedet for hvid ost i saltlage kan du bruge tern af gul ost. I stedet for røget laks kan du bruge røget ørred, tun eller stegt laks fra dagen før.
Kom nudelsalaten i en plastikboks og server den sammen med en grovbolle og en lille klase vindruer. Husk en gaffel til salaten.
7469 kJ / 1785 kcal
501 kJ / 120 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 18,1 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 47 % | 13,9 g |
Fedt: | 34,9 % | 4,7 g |
250 g
Tørrede ægnudler, fx fuldkornsnudler
|
|
---|---|
2 liter
Vand
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ spsk
Flydende honning
|
|
1 tsk
Stødt ingefær
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Agurk (ca. 350 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
4
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
---|---|
200 g
Salatost i tern
|
|
100 g
Røget laks i strimler
|
1
Limefrugt i både
|
---|