Nudelsalat med oksekød og koriander

Nudelsalat med oksekød og koriander

45 min
Lette nudler og stærke chilier!

Sådan gør du

  • Kog glasnudlerne efter anvisning på emballagen.
  • Varm fedtstoffet i en sauterpande ved jævn varme. Steg løg, svampe og squash i ca. 5 min. Drys med salt og peber, smag til. Tag grøntsagerne at panden og hold dem varme.
  • Lad fedtstoffet blive varm i sauterpanden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 5 min. Tilsæt sojasauce, citrongræs, chili, salt og peber. Kog kødet i ca. 2 min., vend koriander i og smag til. Vend glasnudlerne i grøntsagerne og anret på tallerkener sammen med kødet. Server med brød og limebåde.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10593 kJ / 2532 kcal

Næringsindhold pr. 100g

559 kJ / 134 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 23,6 % 7,8 g
Kulhydrat: 57,1 % 18,7 g
Fedt: 19,3 % 2,9 g

Ingredienser

Tørrede glasnudler
250 g
Smør
15 g
Rødløg i tynde både
2
Rensede bøgehatte (svampe)
200 g
Grøn squash i stolper
400 g
Groft salt
1 tsk
Friskkværnet peber
Smør
15 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
500 g
Sojasauce
½ dl
Citrongræs i tynde skiver (ca. 1 dl)
3 stilke
Finthakket rød chilipeber
½ tsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Hakket frisk koriander
1 dl
Tilbehør
Brød
240 g
Limefrugter i både