Nudelsalat med oksekød og koriander
45 min

Nudelsalat med oksekød og koriander

Lette nudler og stærke chilier!
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Nudelsalat med oksekød og koriander

Lette nudler og stærke chilier!

Antal portioner
  • 250 g tørrede glasnudler
  • 15 g smør
  • 2 rødløg i tynde både
  • 200 g rensede bøgehatte (svampe)
  • 400 g grøn squash i stolper
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør
  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • ½ dl sojasauce
  • 3 stilke citrongræs i tynde skiver (ca. 1 dl)
  • ½ tsk finthakket rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl hakkede friske korianderblade

Pynt

  • limefrugter i både
  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g brød

Fremgangsmåde:

Kog glasnudlerne efter anvisning på emballagen.

Varm fedtstoffet i en sauterpande ved jævn varme. Steg løg, svampe og squash i ca. 5 min. Drys med salt og peber, smag til. Tag grøntsagerne at panden og hold dem varme.

Lad fedtstoffet blive varm i sauterpanden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 5 min. Tilsæt sojasauce, citrongræs, chili, salt og peber. Kog kødet i ca. 2 min., vend koriander i og smag til. Vend glasnudlerne i grøntsagerne og anret på tallerkener sammen med kødet. Server brød til.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 11730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 24 %
Print