Nudelsalat med oksekød og koriander
45 min
•

Lette nudler og stærke chilier!
Ingredienser
250 g
Tørrede glasnudler
|
---|
15 g
Smør
|
|
---|---|
2
Rødløg i tynde både
|
|
200 g
Rensede bøgehatte (svampe)
|
|
400 g
Grøn squash i stolper
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
500 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
½ dl
Sojasauce
|
|
3 stilke
Citrongræs i tynde skiver (ca. 1 dl)
|
|
½ tsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Hakket frisk koriander
|
Tilbehør
240 g
Brød
|
|
---|---|
Limefrugter i både
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10594 kJ / 2532 kcal
Næringsindhold pr. 100g
559 kJ / 134 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 23,6 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 57,1 % | 18,7 g |
Fedt: | 19,3 % | 2,9 g |
