Nudelsalat med oksekød og koriander

Nudelsalat med oksekød og koriander

45 min
Lette nudler og stærke chilier!

Sådan gør du

  • Kog glasnudlerne efter anvisning på emballagen.
  • Varm fedtstoffet i en sauterpande ved jævn varme. Steg løg, svampe og squash i ca. 5 min. Drys med salt og peber, smag til. Tag grøntsagerne at panden og hold dem varme.
  • Lad fedtstoffet blive varm i sauterpanden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 5 min. Tilsæt sojasauce, citrongræs, chili, salt og peber. Kog kødet i ca. 2 min., vend koriander i og smag til. Vend glasnudlerne i grøntsagerne og anret på tallerkener sammen med kødet. Server med brød og limebåde.
Energiindhold for hele retten:

10593 kJ / 2532 kcal

Næringsindhold pr. 100g

559 kJ / 134 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 23,6 % 7,8 g
Kulhydrat: 57,1 % 18,7 g
Fedt: 19,3 % 2,9 g

Ingredienser

250 g Tørrede glasnudler
15 g Smør
2 Rødløg i tynde både
200 g Rensede bøgehatte (svampe)
400 g Grøn squash i stolper
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber
15 g Smør
500 g Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
½ dl Sojasauce
3 stilke Citrongræs i tynde skiver (ca. 1 dl)
½ tsk Finthakket rød chilipeber
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
1 dl Hakket frisk koriander
Tilbehør
240 g Brød
Limefrugter i både