Nudelsalat med oksekød og koriander

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Lette nudler og stærke chilier!

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g tørrede glasnudler
  • 15 g smør
  • 2 rødløg i tynde både
  • 200 g rensede bøgehatte (svampe)
  • 400 g grøn squash i stolper
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 15 g smør
  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • ½ dl sojasauce
  • 3 stilke citrongræs i tynde skiver (ca. 1 dl)
  • ½ tsk finthakket rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl hakkede friske korianderblade

Pynt

  • limefrugt i både
  • friske korianderblade

Tilbehør

  • 240 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog glasnudlerne efter anvisning på emballagen.

Varm fedtstoffet i en sauterpande ved jævn varme. Steg løg, svampe og squash i ca. 5 min. Drys med salt og peber, smag til. Tag grøntsagerne at panden og hold dem varme.

Lad fedtstoffet blive varm i sauterpanden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 5 min. Tilsæt sojasauce, citrongræs, chili, salt og peber. Kog kødet i ca. 2 min., vend koriander i og smag til. Vend glasnudlerne i grøntsagerne og anret på tallerkener sammen med kødet. Server brød til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: