Snoede pestobrød
1 time 5 min
Fryseegnet
•
Lækre snoede pestobrød med ost. Pestobrødene smager skønt, er nemme at bage og smukke at se på. De snoede pestobrød er lækre i madpakken, som tilbehør til mange retter - og så er de helt geniale at pakke i picnickurven på en dejlig sommerdag. Prøv disse lækre pestobrød næste gang du har lyst til et madbrød med masser af smag.
Ingredienser
Dej
25 g
Gær
|
|
---|---|
3½ dl
Vand (lillefingervarmt)
|
|
550 g
Hvedemel
|
|
3 spsk
Olivenolie
|
|
2 tsk
Groft salt
|
Fyld
1½ dl
Persillepesto eller anden grøn pesto
|
|
---|---|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
Æg til pensling
|
---|
Sådan gør du
Dej
Du kan bage pestobrødene med alle salgs pesto. Prøv dem også med rød pesto eller fx hjemmelavet ramsløgspesto om foråret.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15089 kJ / 3606 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1184 kJ / 283 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 10,8 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 46,5 % | 32,4 g |
Fedt: | 42,7 % | 13,7 g |
Relateret video
Snoede pestobrød