Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn. Derefter ca. ½ time ved indstilling på 200° - traditionel ovn.
Hvis du er i tvivl om hvorvidt din surdej er aktiv nok, så tilsæt 5 g gær. Så er du sikker på at brødet hæver flot op, og du får stadig den karakteristiske surdejssmag i brødet. Du kan også lade surdejsbrødet hæve op i en hævekurv. Husk at drysse hævekurven godt med mel, inden du lægger brødet til efterhævning heri.
8426 kJ / 2014 kcal
818 kJ / 196 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 12,3 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 83,2 % | 40 g |
Fedt: | 4,5 % | 1 g |
Sådan laver du din egen surdej.