Hvis du servere salaten til aftensmad, og ikke på farten, behøver perlespelten og rødløgene ikke køle helt af.
11921 kJ / 2849 kcal
540 kJ / 129 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 15,7 % | 5 g |
Kulhydrat: | 55,9 % | 17,8 g |
Fedt: | 28,4 % | 4,1 g |
Vil du lave flere lækre salater i glas.....
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
2½ dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
½ tsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset appelsinsaft
|
|
1½ tsk
Friskpresset limesaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
300 g
Perlespelt (ca. 3¾ dl)
|
|
---|---|
4 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1
Rødløg i tynde både (ca. 100 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Eddike
|
150 g
Fintsnittet spidskål
|
|
---|---|
1 dl
Grofthakket frisk koriander
|
|
2
Modne avocadoer i tynde både (ca. 200 g)
|
|
1
Moden mangofrugt i mundrette stykker (ca. 300 g)
|
|
250 g
Rejer
|
200 g
Groft flute
|
---|