Du kan tilberede oksekødet, snitte grøntsager (undtagen avocado) dagen før du skal samle din tacosalat.
14166 kJ / 3386 kcal
493 kJ / 118 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 24,6 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 30,6 % | 8,9 g |
Fedt: | 44,8 % | 6 g |
Har du nachos tilovers - så prøv at lave denne skønne opskrift.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Stort finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
450 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
1½ spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 spsk
Stødt spidskommen
|
|
1½ tsk
Stødt chili
|
|
1 tsk
Stødt koriander
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1 dåse
Kidneybønner (ca. 420 g)
|
|
---|---|
4 dl
Fraiche
|
|
250 g
Icebergsalat i strimler
|
|
2
Avocadoer i tynde både (ca. 300 g)
|
|
150 g
Majs
|
|
2
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 125 g)
|
|
200 g
Cherrytomater i halve
|
|
50 g
Syltede jalapenos
|
|
125 g
Stærk salsa - krydret tomatsauce
|
|
100 g
Revet tex mex ost
|
150 g
Tortillachips med salt
|
---|