Mexicansk tacosalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Mexicansk tacosalat er let at lave og smager fantastisk. Denne tacosalat er anrettet i glas, så den er velegnet til at tage med på farten.

Ingredienser

Antal portioner

Krydret oksekød

  • 10 g smør
  • 1 stort finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • 450 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1½ spsk tomatpuré
  • 1 spsk stødt spidskommen
  • 1½ tsk stødt chili
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 150 g tortillachips med salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Krydret oksekød

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt kødet og svits i yderligere ca. 5 min., til kødet smuldrer og skifter farve. Tilsæt tomatpure, spidskommen, chili, koriander og salt og lad det svitse med i ca. 2 min. Smag til. Hæld kidneybønnerne i en sigte og skyl dem i koldt vand, lad dem dryppe godt af. Fordel ingredienserne i 4 glas (á ca. ¾ liter) med tilsluttende låg. Start med fraiche i bunden, herefter icebergsalat, avocado, majs, kidneybønner, rødløg, cherrytomater, jalapenos og afslut med det krydrede oksekød, salsa og ost. Server med nachos.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 49 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: