Du kan tilberede oksekødet, snitte grøntsager (undtagen avocado) dagen før du skal samle din tacosalat.
14061 kJ / 3361 kcal
489 kJ / 117 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 24,7 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 30,3 % | 8,7 g |
Fedt: | 45 % | 6 g |
Har du nachos tilovers - så prøv at lave denne skønne opskrift.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Stort finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
450 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
1½ spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 spsk
Stødt spidskommen
|
|
1½ tsk
Stødt chili
|
|
1 tsk
Stødt koriander
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1 dåse
Kidneybønner (ca. 420 g)
|
|
---|---|
4 dl
Fraiche
|
|
250 g
Icebergsalat i strimler
|
|
2
Avocadoer i tynde både (ca. 300 g)
|
|
150 g
Majs
|
|
2
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 125 g)
|
|
200 g
Cherrytomater i halve
|
|
50 g
Syltede jalapenos
|
|
125 g
Tomatsalsa
|
|
100 g
Revet tex mex ost
|
150 g
Tortillachips med salt
|
---|