Mexicansk tacosalat
30 min
•
Mexicansk tacosalat er let at lave og den smager fantastisk. Denne tacosalat er anrettet lagvis i glas, det er nemt at se, hvad du kan glæde dig til. Du kan justere på forholdet og vælge mest af de, du bedst kan lide. Mexicansk tacosalat i glas, nemt at arrangere - og meget velegnet til at tage med på farten. Husk bare en gaffel og en pose nachos.
Ingredienser
Krydret oksekød
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Stort finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
1½ spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 spsk
Stødt spidskommen
|
|
1½ tsk
Stødt chili
|
|
1 tsk
Stødt koriander
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1 dåse
Kidneybønner (ca. 420 g)
|
|
---|---|
4 dl
Fraiche
|
|
250 g
Icebergsalat i strimler
|
|
2
Avocadoer i tynde både (ca. 300 g)
|
|
150 g
Majs
|
|
2
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 125 g)
|
|
200 g
Cherrytomater i halve
|
|
50 g
Syltede jalapenos
|
|
125 g
Tomatsalsa
|
|
100 g
Revet tex mex ost
|
Tilbehør
150 g
Tortillachips med salt
|
---|
Sådan gør du
Krydret oksekød
Tacosalat i glas
Du kan tilberede oksekødet, snitte grøntsager (undtagen avocado) dagen før du skal samle din tacosalat.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13269 kJ / 3171 kcal
Næringsindhold pr. 100g
487 kJ / 116 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 22 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 32,1 % | 9,2 g |
Fedt: | 45,9 % | 6 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.