Du kan tilberede oksekødet, snitte grøntsager (undtagen avocado) dagen før du skal samle din tacosalat.
14061 kJ / 3361 kcal
489 kJ / 117 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 24,7 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 30,3 % | 8,7 g |
Fedt: | 45 % | 6 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Stort finthakket løg (ca. 100 g)
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
450 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
1½ spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 spsk
Stødt spidskommen
|
|
1½ tsk
Stødt chili
|
|
1 tsk
Stødt koriander
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1 dåse
Kidneybønner (ca. 420 g)
|
|
---|---|
4 dl
Fraiche
|
|
250 g
Icebergsalat i strimler
|
|
2
Avocadoer i tynde både (ca. 300 g)
|
|
150 g
Majs
|
|
2
Rødløg i halve, tynde skiver (ca. 125 g)
|
|
200 g
Cherrytomater i halve
|
|
50 g
Syltede jalapenos
|
|
125 g
Tomatsalsa
|
|
100 g
Revet tex mex ost
|
150 g
Tortillachips med salt
|
---|