Mexicansk tacosalat - Opskrifter - Arla

Mexicansk tacosalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Mexicansk tacosalat er let at lave og smager fantastisk. Denne tacosalat er anrettet i glas, så den er velegnet til at tage med på farten.

Ingredienser

Antal portioner

Krydret oksekød

  • 10 g smør
  • 1 stort finthakket zittauerløg (ca. 100 g)
  • 1 stort knust fed hvidløg
  • 450 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1½ spsk koncentreret tomatpuré
  • 1 spsk stødt spidskommen
  • 1½ tsk stødt chili
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 150 g tortillachips med salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Krydret oksekød

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt kødet og svits i yderligere ca. 5 min., til kødet smuldrer og skifter farve. Tilsæt tomatpure, spidskommen, chili, koriander og salt og lad det svitse med i ca. 2 min. Smag til.

Hæld kidneybønnerne i en sigte og skyl dem i koldt vand, lad dem dryppe godt af. Fordel ingredienserne i 4 glas (á ca. ¾ liter) med tilsluttende låg. Start med fraiche i bunden, herefter icebergsalat, avocado, majs, kidneybønner, rødløg, cherrytomater, jalapenos og afslut med det krydrede oksekød, salsa og ost. Server med nachos.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: