Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan fylde tacoskaller med. Rist hvad du synes af kød og grønt i en pande og krydr gerne med de krydderier, du ser her i opskriften, for at få en strejf af Mexico. Forsøg dig med kontrasten mellem stærkt fyld og blid dressing - eller omvendt. Du kan også servere tacoskaller og fyldt i skåle hver for sig, så man selv kan fylde sin tacoskal. Det synes mange børn er hyggeligt.
10351 kJ / 2474 kcal
581 kJ / 139 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,5 g |
Protein: | 20,3 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 34,4 % | 11,8 g |
Fedt: | 45,3 % | 7,1 g |
Prøv en vegetarisk udgave af tacos.
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
10 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
2 tsk
Stødt spidskommen
|
|
2 tsk
Stødt koriander
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 dåse
Kidneybønner (ca. 420 g)
|
|
1 dåse
Majs (ca. 140 g)
|
1 dl
Creme fraiche
|
|
---|---|
½ dl
Tomatsalsa
|
2
Avocadoer i skiver
|
|
---|---|
100 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
12
Tacoskaller
|
|
---|---|
2
Limefrugter skåret i både
|