Tacoskaller med fyld

Tacoskaller med fyld

30 min Hovedret
Tacos er en traditionel mexikansk ret, der består af en lille majs- eller hvedepandekage, fyld og topping. Den bløde tortilla foldes om fyldet og kan spises uden brug af bestik. Det er lidt sværere med denne sprøde tacoskal, der knækker, når du spiser af den. Nyd den sprøde tacoskal, det krydrede oksekød, de friske grøntsager og dressingen - og tag opvasken med et smil.
Mere inspiration

Prøv en vegetarisk udgave af tacos.

Velbekomme!
Tips

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan fylde tacoskaller med. Rist hvad du synes af kød og grønt i en pande og krydr gerne med de krydderier, du ser her i opskriften, for at få en strejf af Mexico. Forsøg dig med kontrasten mellem stærkt fyld og blid dressing - eller omvendt. Du kan også servere tacoskaller og fyldt i skåle hver for sig, så man selv kan fylde sin tacoskal. Det synes mange børn er hyggeligt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10497 kJ / 2509 kcal

Næringsindhold pr. 100g

592 kJ / 141 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 3,1 g
Protein: 20,7 % 7,2 g
Kulhydrat: 39,1 % 13,6 g
Fedt: 40,2 % 6,5 g
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise