Prøv en vegetarisk udgave af tacos.
Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan fylde tacoskaller med. Rist hvad du synes af kød og grønt i en pande og krydr gerne med de krydderier, du ser her i opskriften, for at få en strejf af Mexico. Forsøg dig med kontrasten mellem stærkt fyld og blid dressing - eller omvendt. Du kan også servere tacoskaller og fyldt i skåle hver for sig, så man selv kan fylde sin tacoskal. Det synes mange børn er hyggeligt.
10497 kJ / 2509 kcal
592 kJ / 141 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 20,7 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 39,1 % | 13,6 g |
Fedt: | 40,2 % | 6,5 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.