Mexicanske tacoskaller - super lækker vegetarisk ret, fuld af smag, varme og et autentisk mexicansk bid. Mexicanske tacoskaller er rigtig hyggemad. Det kan både være på en helt almindelig hverdagsaften, eller det kan være i weekenden, hvor der måske er tid til selv at lave den hotte salsa. De mexicanske tacoskaller er noget for både børn og voksne - og så nemme at tilberede, at det måske er de halvstore børn, som skal lave mad til de voksne.
10653 kJ / 2546 kcal
710 kJ / 170 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 11,2 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 54,7 % | 22,9 g |
Fedt: | 34,1 % | 6,5 g |
Citrusfrugter som citron, limefrugt og appelsin er næsten altid importerede frugter, som kræver lang transport. Men de er virkelig også svære at undvære i madlavningen. En gang imellem kan du måske bruge andre syrlige ting i din madlavning, råvarer som ikke kræver den lange transport. Det kan fx være eddike, syrnede mejeriprodukter eller syrlige æbler, stikkelsbær eller solbær.
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.