Tomattapenade

Tomattapenade

10 min
Lækker og velsmagende tomattapenade, der er super hurtigt at lave! Tapenaden kan også laves med grillede peberfrugter i stedet for tomater.

Sådan gør du

Tomattapenade
  • Kom alle ingredienser i en blender eller food processor.
  • Blend ved højeste hastighed i ca. 30 sek. til tapenaden er ensartet. Smag til.
  • Stil tapenaden tildækket i køleskabet i mindst ½ time.
Energiindhold for hele retten:

571 kJ / 136 kcal

Næringsindhold pr. 100g

125 kJ / 30 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 12,6 % 0,9 g
Kulhydrat: 80,7 % 5,9 g
Fedt: 6,7 % 0,2 g

Ingredienser

Tomattapenade
4 Tomater i kvarte (ca. 350 g)
1 Zittauerløg i både (ca. 75 g)
2 Fed hvidløg
1 spsk Sød chilisauce
½ tsk Sukker
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber