Nachos med ost
20 min
•

Sprøde og hotte nachos er lige i øjet, når du er sulten for sjov. Nachos med spicy tex mex chiliost og milde avocados - kombineret med tomatsalsa og koriander, er en fryd for gane og øjne. De varme nachos med ost er nemme at lave og prikken over i'et på den hotte smag er selvfølgelig den kølige cremefraiche!
Ingredienser
Nachos med ost
1½ dl
Medium tomatsalsa
|
|
---|---|
150 g
Tortillachips med salt
|
|
125 g
Revet tex mex ost
|
Topping
50 g
Finthakket rødløg
|
|
---|---|
75 g
Avocado - i tern
|
|
50 g
Oliven uden sten
|
|
50 g
Blommetomater - i tern
|
|
Frisk koriander
|
|
1½ dl
Creme fraiche
|
Sådan gør du
Nachos med ost
Topping
Suppler med stegt kylllyng, så har du et helt måltid.
Er du glad for avocado, kan du supplere -eller erstatte - avocadotern med en hjemmelavet guacamole. Skru op og ned for styrken - vælg styrke på din salsa sauce efter smag.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6990 kJ / 1671 kcal
Næringsindhold pr. 100g
842 kJ / 201 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 12,4 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 29,9 % | 14,8 g |
Fedt: | 57,7 % | 13,1 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
