Nachos med ost

Nachos med ost

20 min
Sprøde og hotte nachos er lige i øjet, når du er sulten for sjov. Nachos med spicy tex mex chiliost og milde avocados - kombineret med tomatsalsa og koriander, er en fryd for gane og øjne. De varme nachos med ost er nemme at lave og prikken over i'et på den hotte smag er selvfølgelig den kølige cremefraiche!

Sådan gør du

Nachos med ost
  • Fordel salsaen i 4 ovnfaste skåle.
  • Fordel chips og ost heri og gratiner midt i ovnen.
Topping
  • Drys med løg, avocado, oliven og tomater.
  • Pynt med koriander og server med cremefraiche til.
Gratinering
  • Ca. 5 min. ved 225° - varmluft.
Mere inspiration

Her har du opskriften på en hjemmelavet guacamole til dine nachos.

Guacamole
15 min
Guacamole
(177)
Velbekomme!
Serveringsforslag

Suppler med stegt kylllyng, så har du et helt måltid.

Tips

Er du glad for avocado, kan du supplere -eller erstatte - avocadotern med en hjemmelavet guacamole. Skru op og ned for styrken - vælg styrke på din salsa sauce efter smag.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6964 kJ / 1664 kcal

Næringsindhold pr. 100g

871 kJ / 208 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 12,3 % 6,3 g
Kulhydrat: 29,7 % 15,2 g
Fedt: 58 % 13,6 g
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser

Nachos med ost
Medium salsa - krydret tomatsauce
1½ dl
Tortillachips med salt
150 g
Arla Karolines Køkken® revet Tex mex chili 25%
125 g
Topping
Finthakket rødløg
50 g
Avocado - i tern
75 g
Sorte oliven uden sten
50 g
Blommetomater - i tern
50 g
Frisk koriander
1½ dl