Ca. 5 min. ved 225° - varmluft.
Suppler med stegt kylllyng, så har du et helt måltid.
Er du glad for avocado, kan du supplere -eller erstatte - avocadotern med en hjemmelavet guacamole. Skru op og ned for styrken - vælg styrke på din salsa sauce efter smag.
6987 kJ / 1670 kcal
842 kJ / 201 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 12,4 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 29,9 % | 14,8 g |
Fedt: | 57,7 % | 13,1 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
1½ dl
Medium tomatsalsa
|
|
---|---|
150 g
Tortillachips med salt
|
|
125 g
Revet tex mex ost
|
50 g
Finthakket rødløg
|
|
---|---|
75 g
Avocado - i tern
|
|
50 g
Oliven uden sten
|
|
50 g
Blommetomater - i tern
|
|
Frisk koriander
|
|
1½ dl
Creme fraiche
|