Til de voksne og de børn, som er til ekstra smag, kan du supplere med limefugt og koriander.
14572 kJ / 3483 kcal
533 kJ / 127 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 20,4 % | 6,4 g |
Kulhydrat: | 56,4 % | 17,7 g |
Fedt: | 23,2 % | 3,3 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
1 dåse
Bønner i chilisauce (ca. 400 g)
|
|
1 dåse
Skyllede, afdryppede kidneybønner (ca. 240 g)
|
|
2 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
½ dl
Tomatketchup
|
|
1½ tsk
Røget paprika
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1
Rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
|
4
Kogte majskolber (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
160 g
Brune ris, parboiled - koges
|
|
1
Avocado i tern (ca. 125 g)
|
|
50 g
Tortillachips med salt
|
|
50 g
Groftrevet ost, fx lagret cheddarost
|