30 min

Chili con carne - børnevenlig

Nem chili con carne med ris og farverigt tilbehør af avocado, tortillachips, cheddarost og majskolber. Mild og børnevenlig chili con carne som hele familen omkring aftensbordet kan blive enige om at elske.

Chili con carne - børnevenlig

Sådan gør du

Chili con carne
  • Kom kødet i en tykbundet gryde og skru op til kraftig varme. Brun kødet til det smuldrer og skifter farve.
  • Tilsæt sauce, bønner, chili, paprika og salt. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 2 min.
  • Tilsæt peberfrugt (gem lidt til pynt) og kog i yderligere ca. 2 min. Smag til.
  • Kom den varme chili con carne i en skål. Pynt med lidt avocado, peberfrugt, chips og revet ost.
  • Server chili con carne med nykogte majskolber og ris.
Velbekomme!
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11810 kJ / 2823 kcal
Fiber: 42,6 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 50 %
Fedt: 30 %