7838 kJ / 1873 kcal
348 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 25,8 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 45,3 % | 9,3 g |
Fedt: | 28,9 % | 2,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Kartofler i tynde skiver
|
800 g |
---|---|
Rødbeder i tynde skiver
|
200 g |
Gulerødder i tynde skiver
|
200 g |
Persillerødder i tynde skiver
|
200 g |
Herbes de Provence
|
1 spsk |
Groft salt
|
2 tsk |
Smør - smeltet
|
25 g |
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
300 g |
Arla Karolines Køkken® revet Tex mex chili 25%
|
100 g |
Rødløg i meget tynde både (ca. 100 g)
|
1 |
---|---|
Hvidvinseddike
|
2 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Kolde, dampede grønne bønner
|
300 g |