Du kan bruge de rodfrugter du har lyst til - og variere forholdet mellem rodfrugt og kartofler. Herbes de provence kan erstattes af andre krydderier/krydderurter.
7687 kJ / 1837 kcal
343 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 26,3 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 46,1 % | 9,3 g |
Fedt: | 27,6 % | 2,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
800 g
Kartofler i tynde skiver
|
|
---|---|
200 g
Rødbeder i tynde skiver
|
|
200 g
Gulerødder i tynde skiver
|
|
200 g
Persillerødder i tynde skiver
|
|
1 spsk
Herbes de Provence
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
20 g
Smør - smeltet
|
|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
100 g
Revet tex mex ost
|
1
Rødløg i meget tynde både (ca. 100 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Hvidvinseddike
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Kolde, dampede grønne bønner
|