Hurtig pasta med okse og rodfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

30 min

En kombination af to dejlige, populære retter: spaghetti med kødsauce og gullasch.....og så helt sin egen. Nemt, hurtigt og fuld af smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g tynde skiver okseklump (venøsteaks)
  • 25 g smør
  • 3 gulerødder i mundrette stykker (ca. 200 g)
  • 3 pastinakker i mundrette stykker (ca. 200 g)
  • 4 stilke bladselleri i mundrette stykker (ca. 200 g)
  • 4 dl Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce Tomat / Creme Fraiche pastasauce 4%
  • 1 stort finthakket fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • blade af bladselleri

Tilbehør

  • 400 g frisk fuldkornspasta, fx fettuccine - koges

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kødet i 1 cm brede strimler. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kødet i ca. 2 min. og tag det op. Svits gulerødder, pastinakker og bladselleri i ca. 3 min. Kom sauce, hvidløg, salt og peber i panden og bring blandingen i kog. Tilsæt kødet og varm hurtigt igennem. Smag til.

Kom nykogt pasta i en varm skål og hæld saucen med okse og rodfrugter over. Pynt med bladselleriblade og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag