Er I til stærk mad, kan du tilsætte ca. 1 spsk espice d'espelette - det giver ikke en voldsom stærk ret, men en god hot eftersmag. I stedet for passata, som er helt glatte hakkede tomater, kan du bruge en dåse almindelige hakkede tomater. Tilsæt evt. en smule vand eller fløde, hvis du synes saucen er for tyk.
9452 kJ / 2259 kcal
402 kJ / 96 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 24,8 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 46,5 % | 11 g |
Fedt: | 28,7 % | 3,1 g |
Her har du en anden opskrift, hvor der bliver brugt tomat passata.
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Smør
|
20 g |
---|---|
Tynde strimler af okseinderlår eller -klump (stroganoff kød)
|
350 g |
Gulerødder i mundrette stykker (ca. 200 g)
|
3 |
Pastinakker i mundrette stykker (ca. 200 g)
|
3 |
Bladselleri i mundrette stykker (ca. 200 g)
|
4 stilke |
Tomat passata - mosede tomater
|
4 dl |
Grøntsagsbouillon-pulver
|
1 spsk |
Stærk paprika, fx piment d'espelette
|
2 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Piskefløde
|
1 dl |
Blade af bladselleri
|
---|
Frisk fuldkornspasta, fx fettuccine - koges
|
400 g |
---|