Hurtig pasta med okse og rodfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

En kombination af to dejlige, populære retter: spaghetti med kødsauce og gullasch.....og så helt sin egen. Nemt, hurtigt og fuld af smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g tynde skiver okseklump (venøsteaks)
  • 25 g smør
  • 3 gulerødder i mundrette stykker (ca. 200 g)
  • 3 pastinakker i mundrette stykker (ca. 200 g)
  • 4 stilke bladselleri i mundrette stykker (ca. 200 g)
  • 4 dl Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce Tomat & cremefraiche Pastasauce
  • 1 stort finthakket fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • blade af bladselleri

Tilbehør

  • 400 g frisk fuldkornspasta, fx fettuccine - koges

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kødet i 1 cm brede strimler. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kødet i ca. 2 min. og tag det op. Svits gulerødder, pastinakker og bladselleri i ca. 3 min. Kom sauce, hvidløg, salt og peber i panden og bring blandingen i kog. Tilsæt kødet og varm hurtigt igennem. Smag til.

Kom nykogt pasta i en varm skål og hæld saucen med okse og rodfrugter over. Pynt med bladselleriblade og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 49 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: