Hurtig pasta med okse og rodfrugter

Hurtig pasta med okse og rodfrugter

30 min Hovedret
Hurtig pasta med okse og rodfrugter er en kombination af to dejlige, populære retter: spaghetti med kødsauce og gullasch.....og så alligevel helt sin egen. Hurtig pasta med okse og rodfrugter er nemt, hurtigt og fuld af smag. Vi har brugt tomat passata, som er helt glatte hakkede tomater (du kan også bruge almindelige hakkede tomater). Passata er måske noget for dig, hvis du har børn, som ikke er så vilde med klumper i tomater, marmelade og lignende.
Mere inspiration

Her har du en anden opskrift, hvor der bliver brugt tomat passata.

Velbekomme!
Tilberedningstip

Er I til stærk mad, kan du tilsætte ca. 1 spsk espice d'espelette - det giver ikke en voldsom stærk ret, men en god hot eftersmag. I stedet for passata, som er helt glatte hakkede tomater, kan du bruge en dåse almindelige hakkede tomater. Tilsæt evt. en smule vand eller fløde, hvis du synes saucen er for tyk.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2272 kJ / 2272 kcal

Næringsindhold pr. 100g

404 kJ / 97 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 24 % 5,7 g
Kulhydrat: 46,3 % 11 g
Fedt: 29,7 % 3,2 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser