Klassisk lammefrikassé med forårets spæde grøntsager.
Du kan servere eddike eller citron til fisken - til dem der vil have det ekstra syrligt.
8237 kJ / 1969 kcal
256 kJ / 61 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 29,3 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 49,3 % | 7,4 g |
Fedt: | 21,4 % | 1,5 g |
Kartofler i korte stave
|
400 g |
---|---|
Vand
|
1 liter |
Groft salt
|
1 tsk |
Persillerødder i små tern
|
300 g |
Frosne grønne bønner i mundrette stykker
|
300 g |
Smør
|
25 g |
Vand
|
2 dl |
---|---|
Ufarvet lagereddike eller anden lys eddike
|
1 spsk |
Dild stilke
|
5 |
Groft salt
|
1 tsk |
Renset lyssejfilet uden skind, eller kulmule, lange eller torsk
|
500 g |
Små fed hvidløg i tynde skiver
|
2 |
2½ dl |
Friske dildkviste
|
2 dl |
---|
Friskkværnet peber
|
---|
Groft landbrød
|
200 g |
---|