Grøntsagsfrikassé med fisk og syrlig fløde
30 min
•
En frikassé eller en suppe....eller noget lige midt imellem. I hvert tilfælde en dejlig ret med fisk og grøntsager og en fin sauce, man kan "søbe" op med brødet.
Ingredienser
400 g
Kartofler i korte stave
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Persillerødder i små tern
|
|
300 g
Frosne grønne bønner i mundrette stykker
|
|
25 g
Smør
|
2 dl
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Ufarvet lagereddike eller anden lys eddike
|
|
5
Stilke fra de friske dildkviste
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
500 g
Renset lyssejfilet uden skind, eller kulmule, lange eller torsk
|
|
2
Små fed hvidløg i tynde skiver
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
2 dl
Dildkviste
|
---|
Pynt
Friskkværnet peber
|
---|
Tilbehør
200 g
Groft landbrød
|
---|
Sådan gør du
Du kan servere eddike eller citron til fisken - til dem der vil have det ekstra syrligt.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8233 kJ / 1968 kcal
Næringsindhold pr. 100g
256 kJ / 61 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 29,3 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 49,3 % | 7,4 g |
Fedt: | 21,4 % | 1,5 g |