Lammefrikassé

Lammefrikassé

1 timer Hovedret

Lammefrikassé er en rigtig forårsbebuder, som smager skønt af forårets grøntsager, der giver en dejlig sauce. Lammefrikassé med grønne asparges, kartofler og vin er et festmåltid og er smuk at sætte på bordet. Her er lammefrikasséen kogt på tykstegsfilet, men du kan også tilberede lammefrikassé med lammekølle. Nyd dit måltid med et glas køligt hvidvin.

Velbekomme!
Tip

Du kan også bruge sæsonens andre friske grøntsager. Fx radiser, ærter, blomkål og hvide asparges.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13835 kJ / 3307 kcal

Næringsindhold pr. 100g

284 kJ / 68 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 13,6 % 2,3 g
Kulhydrat: 31,8 % 5,3 g
Fedt: 54,6 % 4,2 g
Relateret video
Hvordan koger man nye kartofler

Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.

Ingredienser