Lammefrikassé

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

1 timer

Frikassé er en rigtig forårsbebuder. Her laves den den med lammekød og mynte.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 gulerødder i tynde skrå skiver
  • 3 majroer i halve tynde skiver
  • 150 g grønne asparges i mindre stykker
  • 1 tsk groft salt
  • 1½ liter kogende vand
  • 1 tsk finthakkede friske pebermynteblade

Tilbehør

  • 1 kg små nye kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Afpuds tykstegsfileterne og skær dem i tern (ca. 2 x 2 cm). Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 2 min. Tilsæt hvidvin, fløde, salt og peber. Kog kødet ved svag varme og under låg i ca. 20 min. eller til kødet er mørt. Tilsæt saucejævner under omrøring og kog yderligere i ca. 2 min.

Kom imens grøntsager og salt i en skål og hæld kogende vand over. Lad grøntsagerne trække i ca. 1 min og hæld dem til afdrypning i en sigte. Tilsæt de letkogte grøntsager til kødet og lad retten koge ca. 2 min. - vend godt rundt. Tilsæt mynte og smag til. Server retten med kartofler.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9710 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag