Du kan også bruge sæsonens andre friske grøntsager. Fx radiser, ærter, blomkål og hvide asparges.
13335 kJ / 3187 kcal
274 kJ / 66 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 13,7 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 29,9 % | 4,8 g |
Fedt: | 56,4 % | 4,2 g |
Skøn lammeret når ramsløgene lokker.
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
Lammekød, fx tykstegsfilet
|
500 g |
---|---|
Smør
|
10 g |
Tør hvidvin, fx Riesling
|
1½ dl |
¼ liter | |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Lys saucejævner
|
2 spsk |
Gulerødder i tynde skrå skiver
|
5 |
---|---|
Majroer i halve tynde skiver
|
3 |
Grønne asparges i mindre stykker
|
150 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Kogende vand
|
1½ liter |
Finthakkede friske mynteblade
|
1 tsk |
Små nye kartofler
|
1 kg |
---|