Lammefrikassé er en rigtig forårsbebuder, som smager skønt af forårets grøntsager, der giver en dejlig sauce. Lammefrikassé med grønne asparges, kartofler og vin er et festmåltid og er smuk at sætte på bordet. Her er lammefrikasséen kogt på tykstegsfilet, men du kan også tilberede lammefrikassé med lammekølle. Nyd dit måltid med et glas køligt hvidvin.
Skøn og hurtig gryderet med lam og forårsgrøntsager.
Du kan også bruge sæsonens andre friske grøntsager. Fx radiser, ærter, blomkål og hvide asparges.
13835 kJ / 3307 kcal
284 kJ / 68 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 13,6 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 31,8 % | 5,3 g |
Fedt: | 54,6 % | 4,2 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.