Ca. 3 timer ved 150° - traditionel ovn.
14813 kJ / 3540 kcal
393 kJ / 94 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 25,9 % | 6 g |
Kulhydrat: | 32,2 % | 7,4 g |
Fedt: | 41,9 % | 4,4 g |
Her er lækker og lidt anderledes ret med lammemørbrad.
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
Rensede blade af ramsløg
|
75 g |
---|---|
Udbenet lammebov
|
1 |
Smør
|
15 g |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
1½ spsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Bomuldssnor
|
|
Stegepose (str. stor)
|
1 |
Friskpresset citronsaft
|
1 dl |
---|---|
Sukker
|
5 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Agurker (ca. 1 kg)
|
3 |
Grofthakkede rosa peberkorn
|
½ spsk |
Salatost
|
100 g |
Kogte nye kartofler
|
1½ kg |
---|