Lammemørbrad er et fint og delikat lille stykke kød, som er meget nemt at håndtere. Lammemørbrad på pande er hurtigt at tilberede og her har vi smagt lammemørbraden til med hvidløg, persille og citron - helt klassisk. Som tilbehør til lammemørbrad har vi valgt en herlig og fyldig perlespeltsalat, som har et dejligt bid og giver både en tyngde fra perlespelt og en lethed med de sprøde granatæblekerner. Prøv at servere perlespeltsalat til din lammemørbrad næste gang du har lyst til let og lidt anderledes aftensmad.
En klassisk ret med lam - lammekølle og flødekartofler.
Er du glad for mad, der smager af lidt mere kan tilsætte fx sambal oelek til perlespeltsalaten.
Har du overskydende perlespeltsalat smager den dejligt dagen efter - både kold og varm.
11774 kJ / 2814 kcal
694 kJ / 166 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 24,7 % | 10,1 g |
Kulhydrat: | 40,1 % | 16,4 g |
Fedt: | 35,2 % | 6,6 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.