10242 kJ / 2448 kcal
422 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 17,9 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 53 % | 13,2 g |
Fedt: | 29,1 % | 3,3 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1
Finthakket løg
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1½ spsk
Finthakket frisk ingefær
|
|
320 g
Jasminris (ca. 4 dl)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
6 dl
Vand
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
2
Små fintsnittede fed hvidløg
|
|
400 g
Pillede rå tigerrejer
|
|
3
Citrongræs
|
|
2
Grofthakkede rødløg
|
|
1
Grøn squash i halve skiver (ca. 1 cm)
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
2 dl
Mosede tomater
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
2 tsk
Sød chilisauce
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
Frisk basilikum
|
---|