Tangsuppe med ostebrød
30 min
•
En dejlig simpel krydret suppe med både dyr og planter fra havet - og så er den hurtig at lave!
Ingredienser
¾ dl
Letknust tørret tang, fx wakame
|
|
---|---|
½ liter
Vand
|
1 liter
Fiskebouillon
|
|
---|---|
½ spsk
Finthakket mild rød chilipeber
|
|
2 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
250 g
Pillede rå tigerrejer
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
---|---|
8 skiver
Flutes
|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 6 min. ved 225°.
Tip
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4657 kJ / 1113 kcal
Næringsindhold pr. 100g
216 kJ / 52 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 31,5 % | 4 g |
Kulhydrat: | 36,9 % | 4,7 g |
Fedt: | 31,6 % | 1,8 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt en ingefær med ske.