Tangsuppe med ostebrød

Bedømmelse

(1 vurderinger)

30 min

En dejlig simpel krydret suppe med både dyr og planter fra havet - og så er den hurtig at lave!

Ingredienser

Antal portioner
  • ¾ dl letknust tørret wakame tang
  • ½ liter vand
  • 1 liter fiskebouillon
  • ½ spsk finthakket mild rød chilipeber
  • 2 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 250 g pillede rå tigerrejer
  • 5 forårsløg i tynde ringe
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg tang i blød i koldt vand i ca. 10 min. Knug den fri for væde og skær tangen ud i mundrette stykker.

Bring bouillon, chili og ingefær i kog i en gryde. Kom rejer i suppen og bring den i kog. Tilsæt tang, forårsløg, salt og peber, og lad suppen koge ved jævn varme og uden låg i ca. 1 min. Smag til.

Fordel osten på brødskiverne, og bag dem midt i ovnen til osten er gylden. Server ostebrødene til suppen.

Tip

I stedet for tørret tang kan du bruge 25 g frisk tang, fx wakame. Læg den i blød i koldt vand i ca. 10 min. - Skyl tangen, og knug den fri for væde. Skær tangen ud i mundrette stykker, og anvend den i suppen som den tørrede tang.

Bagetid

Ca. 6 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,6 g
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 28 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: