Pho suppe med nudler og grønt

Pho suppe med nudler og grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Vietnamesisk pho suppe er en meget delikat suppe - god for både smagsløg og for øjet. Pho er en klar suppe med masser af fyld - her har vi valgt at lave den vegetarisk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Suppe

  • 3 spsk koldpresset rapskimolie
  • 4 små fed hvidløg i tynde skiver
  • 1 rødløg i tynde strimler (ca. 75 g)
  • 2 liter grøntsagsbouillon
  • 2½ spsk sojasauce
  • 1 stykke skrællet frisk ingefær på størrelse med en valnød
  • 1 kanelstang (a ca. 5 cm)
  • 2 stjerneanis
  • 4 hele nelliker
  • 1½ tsk korianderfrø
  • 1 tsk sukker
  • 1½ tsk groft salt

Fyld

  • 1 pak-choi (ca. 275 g)
  • 150 g risnudler i korte stykker
  • 1 rødløg i tynde strimler (ca. 75 g)
  • 7 forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
  • 2 dl friske korianderblade
  • 1 rød chilipeber i tynde ringe
  • 200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern Salatost tern 50+
  • 1 limefrugt i både
  • 100 g shiitakesvampe i skiver

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Suppe

  1. Lad olien blive varm i en stor gryde.
  2. Svits hvidløg og rødløg ved jævn varme i ca. 3 min. (de skal ikke tage farve).
  3. Tilsæt bouillon, sojasauce, ingefær, kanel og resten af krydderierne og kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 20 min.
  4. Si suppen og kom den tilbage i gryden.

Fyld

  1. Skær den grønne top af pak-choi'en og skær det hvide i tynde strimler.
  2. Kom nudlerne i den kogende suppe og rør rundt til de er bløde - det tager ca. 2 min.
  3. Tag nudlerne op, fx med en sigte, og fordel dem i varme skåle sammen med de grønne blade fra pak-choi, rødløg, forårsløg, koriander, chili, salatost og limefrugtbåde.
  4. Kom shiitakesvampe og det hvide fra pak-choi i suppen og kog grøntsagerne i ca. 1 min.
  5. Fordel grøntsagerne i skålene, hæld suppen over og server straks - spis evt. med ske og spisepinde - eller drik suppen af skålene og spis fyldet med pinde, som man gør i Vietnam.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7504 kJ / 1793 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,6 g
  • Protein: 12,7 %
  • Kulhydrat: 41,8 %
  • Fedt: 45,5 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag