Pho suppe med nudler og grønt
45 min
•
&format=webp)
Vietnamesisk pho suppe er en meget delikat suppe - god for både smagsløg og for øjet. Pho er en klar suppe med masser af fyld - her har vi valgt at lave den vegetarisk.
Ingredienser
Suppe
3 spsk
Koldpresset rapsolie
|
|
---|---|
4
Små fed hvidløg i tynde skiver
|
|
1
Rødløg i tynde strimler (ca. 75 g)
|
|
2 liter
Grøntsagsbouillon
|
|
2½ spsk
Sojasauce
|
|
1
Stykke skrællet frisk ingefær på størrelse med en valnød
|
|
1
Kanelstang
|
|
2
Stjerneanis
|
|
4
Hele nelliker
|
|
1½ tsk
Korianderfrø
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
Fyld
1
Pak-choi (ca. 275 g)
|
|
---|---|
150 g
Tørrede risnudler i korte stykker
|
|
1
Rødløg i tynde strimler (ca. 75 g)
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
|
1
Rød chilipeber i tynde ringe
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
1
Limefrugt i både
|
|
100 g
Shiitakesvampe i skiver
|
Sådan gør du
Suppe
Fyld
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5390 kJ / 1288 kcal
Næringsindhold pr. 100g
166 kJ / 40 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 9,1 % | 0,9 g |
Kulhydrat: | 56,8 % | 5,5 g |
Fedt: | 34,1 % | 1,5 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
