Fyldig og farverig karrysuppe med kylling og sprøde grøntsager og med asiatiske undertoner - perfekt til at varme sig på. Suppen er tilberedt på basis af karrysuppe fra Karolines Køkken, så den er super nem og hurtig at gå til. Faktisk er det risene som tager længst tid at tilberede, så vil du have det til at gå endnu hurtigere kan du skifte dem ud med nudler, som du enten koger ved siden af eller i suppen, sammen med et par dl vand. Så er der karrysuppe med kylling på bare 15-20 minutter.
Foretrækker du at lave karrysuppen selv, er her en opskrift.
Du kan skifte sukkerærterne ud med ekstra fine ærter.
11569 kJ / 2765 kcal
435 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 22,9 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 51,7 % | 13,2 g |
Fedt: | 25,4 % | 3 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.