Karrysuppe med kylling, forårsløg og chili

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(45 vurderinger)

30 min

Fyldig og farverig kyllingesuppe med sprøde grøntsager og asiatiske undertoner - perfekt til at varme sig på.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk garam masala
  • 1 liter Karolines Køkken® Pikant Karrysuppe Pikant karrysuppe
  • 400 g kyllingeinderfileter i mundrette stykker
  • 1 dåse kokosmælk (ca. 165 ml)
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk groft salt
  • 300 g sukkerærter i tynde skiver
  • 1 uskrællet rødt æble i små tern (ca. 125 g)
  • 150 g forårsløg i tynde skiver
  • 2 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 limefrugt i både

Tilbehør

  • kog 160 g risblanding med vilde ris (ca. 2 dl)
  • 4 skiver groft brød (ca. 240 g)

Sådan gør du

Sådan gør du

Svits garam masala i en tør tykbundet gryde ved kraftig varme i ca. 1 min. Tilsæt suppen og bring den i kog ved jævn varme og under omrøring. Tilsæt kyllingestykker, kokosmælk, limesaft og salt. Kog suppen i ca. 5 min., stadig under omrøring. Tilsæt sukkerærter og æbletern, varm suppen igennem og smag til.

Bland forårsløg og chili i en skål. Fordel suppen i 4 skåle og anret med forårsløg, chili og limebåde. Server med ris og groft brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,2 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: