Foretrækker du at lave karrysuppen selv, er her en opskrift.
Du kan skifte sukkerærterne ud med ekstra fine ærter.
11395 kJ / 2723 kcal
428 kJ / 102 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 26,1 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 51,1 % | 12,9 g |
Fedt: | 22,8 % | 2,6 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Garam masala
|
1 spsk |
---|---|
1 liter | |
Kyllingeinderfileter i mundrette stykker
|
400 g |
Light kokosmælk (ca. 165 ml)
|
1 dåse |
Friskpresset limesaft
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Sukkerærter i tynde strimler
|
300 g |
Rødt æble i små tern (ca. 125 g)
|
1 |
Forårsløg i tynde ringe (ca. 150 g)
|
1½ bundt |
---|---|
Finthakket rød chilipeber
|
2 spsk |
Limefrugt i både
|
1 |
---|
Risblanding med vilde ris - koges
|
160 g |
---|---|
Groft brød
|
240 g |