Karrysuppe med kylling, forårsløg og chili
30 min

Karrysuppe med kylling, forårsløg og chili

Fyldig og farverig kyllingesuppe med sprøde grøntsager og asiatiske undertoner - perfekt til at varme sig på.
Fryseegnet
Bedømmelse (35 vurderinger)

Min bedømmelse:

Karrysuppe med kylling, forårsløg og chili

Fyldig og farverig kyllingesuppe med sprøde grøntsager og asiatiske undertoner - perfekt til at varme sig på.

Antal portioner
  • 1 spsk garam masala
  • 1 liter Karolines Køkken® Mild Karrysuppe
  • 400 g kyllingeinderfileter skåret i mundrette stykker
  • 1 dåse kokosmælk (ca. 165 ml)
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk groft salt
  • 300 g sukkerærter i tynde skiver
  • 1 stort uskrællet rødt æble i små tern (ca. 125 g)
  • 150 g forårsløg i tynde skiver
  • 2 spsk finthakket rød chilipeber
  • 1 limefrugt skåret i både

Tilbehør

  • kog 160 g parboiled ris, en blanding af løse og vilde ris (ca. 2 dl)
  • 4 skiver groft brød (ca. 240 g)

Fremgangsmåde:

Svits garam masala i en tør tykbundet gryde ved kraftig varme i ca. 1 min. Tilsæt suppen og bring den i kog ved jævn varme og under omrøring. Tilsæt kyllingestykker, kokosmælk, limesaft og salt. Kog suppen i ca. 5 min., stadig under omrøring. Tilsæt sukkerærter og æbletern, varm suppen igennem og smag til.

Bland forårsløg og chili i en skål. Fordel suppen i 4 skåle og anret med forårsløg, chili og limebåde. Server med ris og groft brød.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,2 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 29 %
Print