Karrysuppe med kylling, forårsløg og chili

Karrysuppe med kylling, forårsløg og chili

30 min Hovedret
Fryseegnet

Fyldig og farverig karrysuppe med kylling og sprøde grøntsager og med asiatiske undertoner - perfekt til at varme sig på. Suppen er tilberedt på basis af karrysuppe fra Karolines Køkken, så den er super nem og hurtig at gå til. Faktisk er det risene som tager længst tid at tilberede, så vil du have det til at gå endnu hurtigere kan du skifte dem ud med nudler, som du enten koger ved siden af eller i suppen, sammen med et par dl vand. Så er der karrysuppe med kylling på bare 15-20 minutter.

Mere inspiration

Foretrækker du at lave karrysuppen selv, er her en opskrift.

Velbekomme!
Tip

Du kan skifte sukkerærterne ud med ekstra fine ærter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

13700 kJ / 3274 kcal

Næringsindhold pr. 100g

473 kJ / 113 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 19,9 % 5,5 g
Kulhydrat: 44,7 % 12,4 g
Fedt: 35,4 % 4,5 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser