Italiensk inspireret tomatsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Nem tomatsuppe med inspiration fra Italien. Denne skønne tomatsuppe med masser af grøntsager, pasta og parmesan kan nemt blive en af familiens klassikere.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g tørret pasta, fx suppehorn
  • 50 g parmesanost i flager
  • 2 spsk tørristede pinjekerner
  • 1 dl grofthakkede friske basilikumblade
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisning på emballagen og lad den afdryppe.

Lad imens smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Steg gulerødder, bladselleri, løg og hvidløg ved kraftig varme i ca. 2 min. Tilsæt salt og suppe. Bring i kog under omrøring.

Hæld suppen i 4 dybe tallerkener og fordel pasta, parmesanost, pinjekerner og basilikumblade herpå. Drys med peber og server.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: