Italiensk inspireret tomatsuppe
30 min
•
&format=webp)
Nem tomatsuppe med inspiration fra Italien. Denne skønne tomatsuppe med masser af grøntsager, pasta og parmesan kan nemt blive en af familiens klassikere.
Ingredienser
250 g
Tørret pasta, fx suppehorn
|
---|
10 g
Smør
|
|
---|---|
5
Gulerødder i små tern (ca. 250 g)
|
|
4 stilke
Bladselleri i små tern (ca. 200 g)
|
|
2
Finthakkede rødløg (ca. 150 g)
|
|
2
Små, finthakkede fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 liter
Tomatsuppe
|
50 g
Parmigiano reggiano i flager
|
|
---|---|
2 spsk
Tørristede pinjekerner
|
|
1 dl
Grofthakkede basilikumblade
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8715 kJ / 2083 kcal
Næringsindhold pr. 100g
381 kJ / 91 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 14,2 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 54,9 % | 12,3 g |
Fedt: | 30,9 % | 3,2 g |
