Foretrækker du at lave tomatsuppen selv, finder du en opskrift her.
8606 kJ / 2057 kcal
376 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 13,1 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 56,2 % | 12,4 g |
Fedt: | 30,7 % | 3,1 g |
Tørret pasta, fx suppehorn
|
250 g |
---|
Smør
|
10 g |
---|---|
Gulerødder i små tern (ca. 250 g)
|
5 |
Bladselleri i små tern (ca. 200 g)
|
4 stilke |
Finthakkede rødløg (ca. 150 g)
|
2 |
Små, finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Groft salt
|
1 tsk |
1 liter |
Parmesanost i flager
|
50 g |
---|---|
Tørristede pinjekerner
|
2 spsk |
Grofthakkede frisk basilikum
|
1 dl |
Friskkværnet peber
|