Italiensk inspireret tomatsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(37 vurderinger)

30 min

Nem tomatsuppe med inspiration fra Italien. Denne skønne tomatsuppe med masser af grøntsager, pasta og parmesan kan nemt blive en af familiens klassikere.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g tørret pasta, fx suppehorn
  • 10 g smør
  • 5 gulerødder i små tern (ca. 250 g)
  • 4 stilke bladselleri i små tern (ca. 200 g)
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 150 g)
  • 2 små, finthakkede fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt
  • 1 liter Karolines Køkken® økologisk Tomatsuppe
  • 50 g parmesanost i flager
  • 2 spsk tørristede pinjekerner
  • 1 dl grofthakkede friske basilikumblade
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisning på emballagen og lad den afdryppe.

Lad imens smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Steg gulerødder, bladselleri, løg og hvidløg ved kraftig varme i ca. 2 min. Tilsæt salt og suppe. Bring i kog under omrøring.

Hæld suppen i 4 dybe tallerkener og fordel pasta, parmesanost, pinjekerner og basilikumblade herpå. Drys med peber og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag