Lav gerne en ekstra portion krydret bulgur - så har du en god start på en fyldig salat til i morgen.
Det krydrede fyld kan varieres med anden tørret frugt og andre grøntsager. Mandlerne kan erstattes af cashewnødder.
10078 kJ / 2409 kcal
374 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 12,1 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 55,9 % | 12,3 g |
Fedt: | 32 % | 3,2 g |
Hjemmelavet karrysuppe - enkelt og lækkert aftensmåltid.
6 dl
Vand
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
240 g
Bulgur (ca. 3 dl)
|
1 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
---|---|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
400 g
Cherrytomater i kvarte
|
|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
150 g
Soltørrede abrikoser i tynde strimler
|
|
½ liter
Blade af bredbladet persille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
50 g
Mandler, evt. smuttede
|
---|
1 liter
Karrysuppe
|
---|
Blade af bredbladet persille
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|