Hjemmelavet karrysuppe - enkelt og lækkert aftensmåltid.
Lav gerne en ekstra portion krydret bulgur - så har du en god start på en fyldig salat til i morgen.
Det krydrede fyld kan varieres med anden tørret frugt og andre grøntsager. Mandlerne kan erstattes af cashewnødder.
10078 kJ / 2409 kcal
374 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 12,1 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 55,9 % | 12,3 g |
Fedt: | 32 % | 3,2 g |
Vand
|
6 dl |
---|---|
Groft salt
|
¾ tsk |
Bulgur (ca. 3 dl)
|
240 g |
Jomfruolivenolie
|
1 spsk |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
3 spsk |
Cherrytomater i kvarte
|
400 g |
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 bundt |
Soltørrede abrikoser i tynde strimler
|
150 g |
Blade af bredbladet persille
|
½ liter |
Groft salt
|
½ tsk |
Mandler, evt. smuttede
|
50 g |
---|
Blade af bredbladet persille
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|