Suppe med spinat og kylling

Suppe med spinat og kylling

45 min Hovedret
En dejlig klar suppe med ris, spinat og kylling. På toppen er der bl.a. cremet ost, som giver suppen fylde. Inspirationen kommer fra det kinesiske køkken.
Velbekomme!
Tip

Du kan erstatte spinaten med ca. 25 g kørvelblade (ca. 3 dl).

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9211 kJ / 2202 kcal

Næringsindhold pr. 100g

319 kJ / 76 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 24,2 % 4,5 g
Kulhydrat: 50,8 % 9,6 g
Fedt: 25 % 2,2 g
Relateret video
Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Ingredienser