Du kan erstatte spinaten med ca. 25 g kørvelblade (ca. 3 dl).
10782 kJ / 2577 kcal
374 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 21,4 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 52,1 % | 11,5 g |
Fedt: | 26,5 % | 2,7 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
100 g | |
Finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Bladselleri i tynde stave (ca. 125 g)
|
4 stilke |
Kyllingeinderfileter
|
300 g |
---|---|
Smør
|
20 g |
Hønsebouillon
|
1½ liter |
Løse ris, parboiled (ca. 1½ dl)
|
125 g |
Kartoffelmel
|
2 spsk |
Champignoner i tynde skiver
|
225 g |
Japansk sojasauce
|
½ dl |
Skyllede babyspinatblade
|
100 g |
Groft brød
|
240 g |
---|