Suppe med spinat og kylling
45 min
•
En dejlig klar suppe med ris, spinat og kylling. På toppen er der bl.a. cremet ost, som giver suppen fylde. Inspirationen kommer fra det kinesiske køkken.
Ingredienser
100 g
Salatost
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
4 stilke
Bladselleri i tynde stave (ca. 125 g)
|
Suppe
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
1½ liter
Hønsebouillon
|
|
125 g
Løse ris, parboiled (ca. 1½ dl)
|
|
2 spsk
Kartoffelmel
|
|
225 g
Champignoner i tynde skiver
|
|
½ dl
Japansk sojasauce
|
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
Tilbehør
Groft brød
|
---|
Sådan gør du
Suppe
Du kan erstatte spinaten med ca. 25 g kørvelblade (ca. 3 dl).
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8829 kJ / 2110 kcal
Næringsindhold pr. 100g
306 kJ / 73 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 25,8 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 50,6 % | 9,1 g |
Fedt: | 23,6 % | 1,9 g |
Relateret video
Hvordan koger man ris
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.