Suppe med spinat og kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

1 timer

En dejlig let suppe med ris, spinat og kylling. På toppen er der bl.a. cremet ost, som giver suppen fylde. Inspirationen kommer fra det kinesiske køkken.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g Arla® Puck salatost i blok
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 25 g)
  • 3 stilke bladselleri i tynde stave (ca. 100 g)

Suppe

  • 300 g kyllingeinderfileter
  • 25 g smør
  • 1½ liter hønsebouillon
  • 125 g løse ris, parboiled (ca. 1½ dl)
  • 2 spsk kartoffelmel
  • 200 g champignoner i tynde skiver
  • ½ dl japansk sojasauce
  • 100 g rensede babyspinatblade

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær osten i tynde skiver og del hver skive i brud. Anret ost, løg og bladselleri i skåle hver for sig. Stil dem tildækket i køleskabet.

Suppe

Skær kyllingekødet i meget tynde strimler. Lad smørret blive gyldent i en dyb gryde, fx en wok. Brun kødstrimlerne ved kraftig varme i ca. 2 min. og tag dem op. Hæld bouillon i gryden, bring i kog og tilsæt risene. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 15 min. Sluk for varmen. Drys kartoffelmel over kødet og bland det godt sammen. Kom kød og champignoner i suppen under omrøring (herefter må suppen ikke koge). Tilsæt sojasauce og smag til. Kom spinatblade i suppen og server den med det samme med ost, løg og bladselleri som tilbehør.

Tip

Du kan erstatte spinaten med ca. 25 g kørvelblade (ca. 3 dl).

Hvordan koger man ris

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag