Kartoffelsuppe med masser af fylde fra spinat, perlespelt og porrer - og med ristet chorizo som spicy topping. Kartoffelsuppen er nem og rimelig hurtig at tilberede de dage. hvor det godt må gå lidt stærkt, og du gerne vil bruge en færdig suppe - samtidig med du serverer mættende aftensmad rig på grøntsager for familien. Hvis du har en rest kogt perlespelt eller lignende, kan du endnu hurtigere sætte kartoffelsuppen på bordet.
Foretrækker du at lave kartoffelsuppen selv, finder du en opskrift her.
Du kan bruge stegt bacon som drys på suppen. Eller du kan lave en vegetarisk version, hvor chorizoen bliver erstattet af hakkede salte eller røgede mandler.
10619 kJ / 2538 kcal
453 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 13 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 47,9 % | 12,7 g |
Fedt: | 39,1 % | 4,8 g |