Kartoffelsuppe med spinat, perlespelt og chorizo

30 min Hovedret

Kartoffelsuppe med masser af fylde fra spinat, perlespelt og porrer - og med ristet chorizo som spicy topping. Kartoffelsuppen er nem og rimelig hurtig at tilberede de dage. hvor det godt må gå lidt stærkt, og du gerne vil bruge en færdig suppe - samtidig med du serverer mættende aftensmad rig på grøntsager for familien. Hvis du har en rest kogt perlespelt eller lignende, kan du endnu hurtigere sætte kartoffelsuppen på bordet.

Kartoffelsuppe med spinat, perlespelt og chorizo
Mere inspiration

Foretrækker du at lave kartoffelsuppen selv, finder du en opskrift her.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10619 kJ / 2538 kcal

Næringsindhold pr. 100g

453 kJ / 108 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 13 % 3,5 g
Kulhydrat: 47,9 % 12,7 g
Fedt: 39,1 % 4,8 g
Tip

Du kan bruge stegt bacon som drys på suppen. Eller du kan lave en vegetarisk version, hvor chorizoen bliver erstattet af hakkede salte eller røgede mandler.

Ingredienser