There is a license error on this site:
License has expired
The Web site remains functional, but this message will be displayed until the license error has been corrected.

To correct this error:If you do not have a license file, please request one from EPiServer License Center.
Kartoffelsuppe med spinat, perlespelt og chorizo - Hurtig Opskrift - Arla | Arla
Kartoffelsuppe med spinat, perlespelt og chorizo

Kartoffelsuppe med spinat, perlespelt og chorizo

30 min Hovedret
Kartoffelsuppe med masser af fylde fra spinat, perlespelt og porrer - og med ristet chorizo som spicy topping. Kartoffelsuppen er nem og rimelig hurtig at tilberede de dage. hvor det godt må gå lidt stærkt, og du gerne vil bruge en færdig suppe - samtidig med du serverer mættende aftensmad rig på grøntsager for familien. Hvis du har en rest kogt perlespelt eller lignende, kan du endnu hurtigere sætte kartoffelsuppen på bordet.
Mere inspiration

Foretrækker du at lave kartoffelsuppen selv, finder du en opskrift her.

Velbekomme!
Tip

Du kan bruge stegt bacon som drys på suppen. Eller du kan lave en vegetarisk version, hvor chorizoen bliver erstattet af hakkede salte eller røgede mandler.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

10627 kJ / 2540 kcal

Næringsindhold pr. 100g

453 kJ / 108 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 13 % 3,5 g
Kulhydrat: 47,9 % 12,8 g
Fedt: 39,1 % 4,8 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise