Du kan bruge stegt bacon som drys på suppen. Eller du kan lave en vegetarisk version, hvor chorizoen bliver erstattet af hakkede salte eller røgede mandler.
9682 kJ / 2314 kcal
413 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 12,9 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 53,6 % | 13 g |
Fedt: | 33,5 % | 3,7 g |
2 dl
Vand
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
160 g
Perlespelt (ca. 2 dl)
|
125 g
Chorizopølse i tynde skiver
|
---|
10 g
Smør
|
|
---|---|
2
Porrer i tynde ringe (ca. 200 g)
|
|
400 g
Frossen helbladet spinat
|
|
2 tsk
Frisk timian
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 liter
Kartoffel-porresuppe
|
---|
240 g
Groft flute
|
---|