Foretrækker du at lave kartoffelsuppen selv, finder du en opskrift her.
13139 kJ / 3140 kcal
471 kJ / 112 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 16,8 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 51,7 % | 14,3 g |
Fedt: | 31,5 % | 4 g |
Vand
|
4 dl |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Lys quinoa (ca. 2 dl)
|
175 g |
Gule og røde peberfrugter i små tern
|
300 g |
---|---|
Røget mørbrad i strimler
|
200 g |
Optøede edamamebønner
|
150 g |
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
1 bundt |
Lyse rosiner
|
100 g |
Babyspinatblade
|
50 g |
Peanuts
|
50 g |
Lucernespirer eller andre spirer
|
25 g |
Lunt groft brød
|
240 g |
---|