Spinatsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Skipper Skræk var vild med spinat! Så mon ikke også denne grønne, cremede suppe var lige noget for ham.

Ingredienser

Antal portioner
  • 8 skiver bacon (ca. 125 g)

Tilbehør

  • 240 g ristet grovbrød

Efter suppen - til dessert

  • 4 æbler, fx elstar

Sådan gør du

Sådan gør du

Tag ca. ½ dl sauce fra til pynt. Bring resten af saucen og de øvrige ingredienser i kog i en tykbundet gryde - rør af og til. Blend suppen med en stavblender i ca. 1 min. Skum evt. spinatsuppen og smag den til.

Læg imens baconskiverne i en kold pande og steg dem - først ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle og del derefter den sprøde bacon i mindre stykker.

Ved serveringen

Kom suppen i varme dybe tallerkener. Fordel den hvide ostesauce i striber i suppen. Server bacon, ristet brød og resten af suppen ved siden af.

Tips

Hvis man vil have et måltid uden kød, kan man i stedet for bacon servere 50 g peanuts til suppen.

Eller man kan fordele 150 g revet ost, fx pasta- og gratineringsost på brødet og gratinere det i ovnen - ca. 10 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 35,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 23 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: