Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.
8356 kJ / 1997 kcal
479 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 20 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 25 % | 7,1 g |
Fedt: | 55 % | 7,1 g |
Smør
|
15 g |
---|---|
Finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Stort finthakket fed hvidløg
|
1 |
Frossen hakket spinat
|
450 g |
Madlavningsfløde
|
½ liter |
Vand
|
2 dl |
Grøntsagsbouillon-pulver
|
1 spsk |
Fintrevet muskatnød
|
⅛ tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Brød
|
4 skiver |
---|---|
Revet cheddar- og maasdammerost
|
100 g |
Solsikkekerner
|
2 spsk |
Smilende æg
|
4 |
---|