Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.
9643 kJ / 2305 kcal
515 kJ / 123 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 19,3 % | 5,8 g |
Kulhydrat: | 31,6 % | 9,6 g |
Fedt: | 49,1 % | 6,8 g |
15 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
1
Stort finthakket fed hvidløg
|
|
450 g
Frossen hakket spinat
|
|
½ liter
Madlavningsfløde
|
|
2 dl
Vand
|
|
1 spsk
Grøntsagsbouillon-pulver
|
|
⅛ tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4 skiver
Brød
|
|
---|---|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
2 spsk
Solsikkekerner
|
4
Smilende æg
|
---|