Pæretærte

Pæretærte

60+ min Dessert
Fryseegnet
Med denne opskrift på pæretærte er du sikret en lækker og velsmagende dessert. Pæretærten har en dejlig smag af pære med et strejf af ingefær og vanilje. Pæretærten blev vældig populær, da den kom på et løsblad i 1975. Så populær at Karolines Køkken valgte at sætte opskriften i det husstandsomdelte opskriftshæfte Karolines Køkken 2, der blev delt ud til samtlige husstande i Danmark i 1983.
Mere inspiration

Tærter med frugt er altid et hit - her en skøn æbletærte.

Æbletærte
1 timer
Æbletærte
(168)
Velbekomme!
Frysetip

Du kan fryse tærten inden bagning. Tø tærten op ved stuetemperatur og bag den. Du kan også fryse den færdigtilberedte tærtedej – tø den op inden brug.

Tips

Du kan tilberede tærten med pærer fra dåse eller med friske æbler.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3692 kJ / 3692 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1077 kJ / 257 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2 g
Protein: 4,1 % 2,6 g
Kulhydrat: 41,3 % 26,1 g
Fedt: 54,6 % 15,9 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum. 

Ingredienser