9401 kJ / 2247 kcal
546 kJ / 130 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 27,4 % | 8,8 g |
Kulhydrat: | 44,1 % | 14,2 g |
Fedt: | 28,5 % | 4,2 g |
15 g
Smør
|
|
---|---|
4
Kyllingefileter (ca. 500 g)
|
|
2 spsk
Vand
|
|
3
Store pillede fed hvidløg i halve
|
|
2 dl
Små rosmarinkviste
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
2
Porrer i tynde ringe (ca. 250 g)
|
|
3
Pærer i tynde både, fx conference (ca. 250 g)
|
|
100 g
Groft strimlede grønkålsblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
25 g
Hakkede hasselnøddekerner
|
240 g
Brune ris - koges
|
---|