Sprød kyllingesalat med thaifløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(41 vurderinger)

30 min

Hjemmelavet thaifløde – måske din nye yndlingsdressing? Her sammen med en knasende sprød salat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g tørrede fuldkornsnudler
  • 2 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 3 kyllingefileter (ca. 400 g)
  • ½ tsk groft salt
  • 15 g smør

Thaifløde

  • 1 dåse vandkastanjer i tynde skiver (ca. 140 g)
  • 2 hjertesalat i mindre stykker (ca. 150 g)
  • 200 g sukkerærter i tynde strimler
  • 100 g radiser i tynde skiver

Pynt

  • grofthakkede cashewnød
  • friske korianderblade

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom nudlerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Efter 2-3 min. under omrøring er nudlerne ”løst op” og møre uden at være bløde. Lad dem dryppe af i en sigte.

Drys kødet med salt. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side. Steg kødet ved svag varme i ca. 8 min. Riv kyllingekødet i strimler med en gaffel. Tør panden af.

Thaifløde

Kom fløden i panden sammen med sojasauce, limeskal, -saft, hvidløg, løg og sukker. Bring fløden i kog og smag til.

Lad vandkastanjerne dryppe af i en sigte. Vend dem sammen med salatblade, sukkerærter, radiser og nudler i en stor skål. Tilsæt kyllingekød og hæld den lune fløde over. Pynt med cashewnødder og korianderblade.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8680 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,3 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag