Marineret kylling med kernesalat og ingefærdressing
30 min
•

En dejlig ret som bindes fint sammen af den krydrede ingefærmarinade. Noget bruges til at marinere kyllingekødet i og resten bruges som dressing.
Ingredienser
Ingefærmarinade
250 g
Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Flydende honning
|
|
2 tsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
|
1 tsk
Karry
|
|
½ tsk
Groft salt
|
400 g
Rensede kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
Kernesalat
300 g
Fintstrimlet savojkål
|
|
---|---|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
650 g
Kold eller lun kogt perlespelt (af 240 g rå)
|
|
3
Gulerødder i tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
150 g appelsinfileter af 2
Appelsiner
|
|
50 g
Hakkede hasselnøddekerner
|
Ingefærdressing
3 spsk
Friskpresset appelsinsaft
|
---|
Sådan gør du
Ingefærmarinade
Kernesalat
Ingefærdressing
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9656 kJ / 2308 kcal
Næringsindhold pr. 100g
419 kJ / 100 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 29,8 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 49,4 % | 12,2 g |
Fedt: | 20,8 % | 2,4 g |
Relateret video
Sådan skærer du appelsinfileter
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.
