Frisk kyllingesalat med chili

Frisk kyllingesalat med chili

60+ min
Frisk kyllingesalat med chili er en frisk og fedtfattig opskrift med kylling, bladselleri og yoghurt.

Sådan gør du

  • Rens kyllingen og kom den i en gryde med vand, laurbærblade, løg, peber og salt. Bring det i kog og lad kyllingen koge i ca. 50 min. Tag kyllingen op og lad den køle af. Pil kødet i mindre stykker og kom dem i en skål.
Kyllingesalat
  • Skær bladselleri i skiver og æble i tern. Vend det sammen med kylling, chili, yoghurt, limesaft, salt og peber. Smag til.
Ved serveringen
  • Læg salaten på de ristede flutesskiver. Fordel halvdelen af kyllingesalaten herpå. Drys med peber og pynt med bladselleritop. Server straks.
Mere inspiration

Prøv en klassisk hjemmelavet kyllingesalat.

Kyllingesalat
25 min
Kyllingesalat
(1)
Velbekomme!
Tips

Hvis du ønsker kyllingesalaten mere spicy kan du bruge mere grøn chili (det er i de hvide vægge meget af styrken sidder) Resten af kyllingesalaten kan holde sig tildækket i køleskabet i ca. 3 dage. I stedet for at koge en kylling kan du stege eller koge nogle kyllingefileter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7351 kJ / 1757 kcal

Næringsindhold pr. 100g

172 kJ / 41 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 28,5 % 2,9 g
Kulhydrat: 31,9 % 3,2 g
Fedt: 39,6 % 1,8 g

Ingredienser

Kylling
1
Vand
3 liter
Laurbærblade
2
Skyllede, upillede zittauerløg
2
Sorte peberkorn
1 spsk
Groft salt
1 spsk
Kyllingesalat
Bladselleri med top
1 stilk
Syrligt æble, fx pink lady
1
Finthakket grøn chilipeber
1½ tsk
2 dl
Friskpresset limesaft
1 spsk
Groft salt
1 tsk
Friskkværnet peber
Skyllet friséesalat
¼ liter
Ristet groft flute
8 skiver
Pynt
Top af bladselleri