Prøv en klassisk hjemmelavet kyllingesalat.
Hvis du ønsker kyllingesalaten mere spicy kan du bruge mere grøn chili (det er i de hvide vægge meget af styrken sidder) Resten af kyllingesalaten kan holde sig tildækket i køleskabet i ca. 3 dage. I stedet for at koge en kylling kan du stege eller koge nogle kyllingefileter.
7351 kJ / 1757 kcal
172 kJ / 41 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 28,5 % | 2,9 g |
Kulhydrat: | 31,9 % | 3,2 g |
Fedt: | 39,6 % | 1,8 g |
Kylling
|
1 |
---|---|
Vand
|
3 liter |
Laurbærblade
|
2 |
Skyllede, upillede zittauerløg
|
2 |
Sorte peberkorn
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 spsk |
Bladselleri med top
|
1 stilk |
---|---|
Syrligt æble, fx pink lady
|
1 |
Finthakket grøn chilipeber
|
1½ tsk |
2 dl | |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Skyllet friséesalat
|
¼ liter |
---|---|
Ristet groft flute
|
8 skiver |
Top af bladselleri
|
---|