Frisk kyllingesalat med chili
1 time 15 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
&format=webp)
Her er nem og lækker opskrift på kyllingesalat med chili - som er måde har smag med bik, er frisk g består af kylling, æble, bladselleri og yoghurt. Brug kyllingesalaten på et stykke brød som tapas, forret - eller i madpakken.
Ingredienser
1
Kylling
|
|
---|---|
3 liter
Vand
|
|
2
Laurbærblade
|
|
2
Skyllede, upillede løg
|
|
1 spsk
Sorte peberkorn
|
|
1 spsk
Groft salt
|
Kyllingesalat
1 stilk
Bladselleri med top
|
|
---|---|
1
Syrligt æble, fx pink lady
|
|
1½ tsk
Finthakket grøn chilipeber
|
|
2 dl
Yoghurt 10%
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
¼ liter
Salat, fx frisé
|
|
---|---|
8 skiver
Ristet groft flute
|
Pynt
Top af bladselleri
|
---|
Sådan gør du
Hvis du ønsker kyllingesalaten mere spicy kan du bruge mere grøn chili (det er i de hvide vægge meget af styrken sidder) Resten af kyllingesalaten kan holde sig tildækket i køleskabet i ca. 3 dage. I stedet for at koge en kylling kan du stege eller koge nogle kyllingefileter.
