Der er masser af mulighed for at variere pasta med kylling - brug fx de grøntsager du har på lager. Har du brug for et sprødt drys er røgede hakkede mandler et godt tilbehør - eller alternativ til bacon. Pasta med kylling kan spices op med chili - både i frisk og/eller tørret udgave.
11003 kJ / 2630 kcal
462 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 27,3 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 45,7 % | 12,4 g |
Fedt: | 27 % | 3,4 g |
Også en nem familiefavorit med kylling.
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Kyllingeinderfileter
|
400 g |
---|---|
Smør
|
25 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Smør
|
15 g |
---|---|
Kalkunbacon i tynde strimler
|
125 g |
Røde peberfrugter i lange strimler (ca. 300 g)
|
2 |
Rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
3 |
Gulerødder i halve skrå skiver (ca. 200 g)
|
3 |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 spsk |
Tørret pasta, fx spiraler
|
300 g |
Ostesauce
|
4 dl |