Pasta med kylling

Pasta med kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(32 vurderinger)

20 min

Pasta med kylling er vist en livret i rigtig mange familier.....og det kan man godt forstå. Vi har her lavet en supernem og hurtig variation af pasta med kylling, kalkunbacon, grøntsager og cremet ostesauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g kyllingeinderfileter
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • 15 g smør
  • 125 g kalkunbacon i tynde strimler
  • 2 røde peberfrugter i lange strimler (ca. 300 g)
  • 3 rødløg i tynde både (ca. 200 g)
  • 3 gulerødder i halve skrå skiver (ca. 200 g)
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • ½ tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens, flæk og tør kyllingeinderfileterne. Lad smørret blive gyldent i en pande og brun kyllingekødet ved kraftig varme i ca. 3 min. - rør af og til. Tag kødet op, drys med salt og hold det varmt.

Lad smørret smelte i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits bacon, peberfrugter, løg og gulerødder i ca. 3 min. Kom kyllingekødet tilbage i panden sammen med chili og salt.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kom pastaen i det kogende vand og kog den ved jævn varme i 9-10 min. - til den er mør uden at være blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Bring ostesaucen i kog i gryden og kom den afdryppede pasta i. Vend kylling og grøntsager i og anret pasta med kylling i et stort, lunt fad. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 29 %

Print

Andre gode forslag