Der er masser af muligheder for at variere pastaretten - brug fx de grøntsager du allerede har. Har du brug for et sprødt drys er røgede hakkede mandler et godt tilbehør. Retten kan også spices op med chili - både i frisk og tørret udgave.
18815 kJ / 4497 kcal
385 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 25,9 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 11 g |
Fedt: | 25,5 % | 2,7 g |
Alt-i-én gryde opskrift for hele familien.
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornspasta, fx skruer
|
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
20 g
Smør
|
|
200 g
Champignoner i kvarte
|
|
1
Finthakket løg
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
50 g
Fintrevet Parmigiano Reggiano
|
|
1
Citron (usprøjtet)
|
|
200 g
Frisk spinat
|
|
200 g
Halverede cherrytomater
|
50 g
Parmigiano Reggiano i tynde flager
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|