Pasta med kylling og broccoli
Pasta med kylling og broccoli er italiensk mad, når den er bedst - enkel og alligevel fuld af smag. Næsten alle ingredienserne er nævnt i titlen - pasta med kylling og broccoli. Så mangler der blot chili, hvidløg og ost og du har en super ret fuld af smag, men helt enkel. Det italienske køkken er kendt for sine retter af få, men rigtig gode råvarer, så pasta med kylling og broccoli er nem og hurtig at lave og passer glimrende som aftensmad, en dag hvor der ikke er så meget tid til at lave mad.
Ingredienser
Kylling og broccoli
20 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Kyllingefilet i strimler
|
|
600 g
Broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
|
|
3 spsk
Grofthakket rød chilipeber
|
|
3
Små hakkede fed hvidløg
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
Tilbehør
300 g
Tørret pasta, fx spaghetti - koges
|
---|
Sådan gør du
Kylling og broccoli
Retten er hot - du kan skrue op og ned for styrken i retten - afhængig hvor meget af de hvide vægge du bruger fra chilien.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10288 kJ / 2459 kcal
Næringsindhold pr. 100g
535 kJ / 128 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 30,7 % | 9,7 g |
Kulhydrat: | 40 % | 12,6 g |
Fedt: | 29,3 % | 4,2 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.