Pasta med citronkylling og grøntsagsfløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(32 vurderinger)

30 min

Citron, kylling og basilikum....en fantastisk kombination. Og så sammen med pasta, flødesauce og grøntsager, så er den hjemme til et nemt og dejligt aftensmåltid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 liter vand
  • 1½ spsk groft salt
  • 300 g tørret fuldkornspasta, fx penne
  • 400 g broccoli i buketter
  • 300 g blomkål i buketter
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 2 store fed hvidløg i skiver
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 dl hakkede friske basilikumblade

Citronkylling

  • 25 g smør
  • 400 g rensede kyllingeinderfileter
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 store fed hvidløg i skiver
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet 5-peberblanding
  • 1 dl hakkede friske basilikumblade

Pynt

  • friskkværnet 5-peberblanding
  • frisk basilikumblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor tykbundet gryde. Kog pastaen i ca. 7 min. Tilsæt broccoli og blomkål og kog i yderligere ca. 4 min. til pastaen er mør, uden at være blød. Lad pasta og grøntsager dryppe af i et dørslag. Bring fløde og hvidløg i kog i den store gryde. Kom pasta og grøntsager, citronskal og basilikum i fløden og vend godt rundt.

Citronkylling

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Brun kyllingeinderfileterne ved kraftig varme, ca. 1 min. på hver side. Steg derefter kødet ved jævn varme i ca. 2 min. - vend en gang undervejs. Skru op til kraftig varme og tilsæt citronsaft og hvidløg. Drys med salt og peber og steg i yderligere ca. 2 min. Vend kyllingeinderfileterne i basilikum, lige inden serveringen.

Fordel pasta med fløde, broccoli og blomkål i 4 varme dybe tallerkener. Anret kyllingekødet på toppen og pynt med friskkværnet peber og basilikumblade.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,5 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag