Pasta med citronkylling og grøntsagsfløde
30 min
•
&format=webp)
Citron, kylling og basilikum....en fantastisk kombination. Og så sammen med pasta, flødesauce og grøntsager, så er den hjemme til et nemt og dejligt aftensmåltid.
Ingredienser
4 liter
Vand
|
|
---|---|
1½ spsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornspasta, fx penne
|
|
400 g
Broccoli i buketter
|
|
300 g
Blomkål i buketter
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
2
Store fed hvidløg i skiver
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 dl
Hakkede basilikumblade
|
Citronkylling
25 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Rensede kyllingeinderfileter
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2
Store fed hvidløg i skiver
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet 5-peberblanding
|
|
1 dl
Hakkede basilikumblade
|
Pynt
Friskkværnet 5-peberblanding
|
|
---|---|
Frisk basilikum
|
Sådan gør du
Citronkylling
Relateret video
Hvordan koger man broccoli
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.
