Kyllingesatay er lækre spyd med stegt marineret kylling og saftig ananas. Vi har gjort det nemt ved at bruge den samme base af bl.a. peanutbutter, sojasauce, ingefær og lime til både marinade og dressing til de delikate kyllingesatayspyd. Til opskriften her bliver der serveret salat og ris, men kyllingesatayspyddene egner sig også fint på en buffet. Du kan servere kyllingesatay året rundt og måske føle dig hensat til en hvid tropestrand med sus i palmerne, både sommer og vinter.
Du kan også smage sataysaucen til med lidt finthakket hvidløg. I stedet for en grillpande kan du bruge havegrillen.
11921 kJ / 2849 kcal
536 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 23,1 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 51,1 % | 16,1 g |
Fedt: | 25,8 % | 3,7 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.