Ca ½ time ved 200° - traditionel ovn.
Kyllingen kan marinere et par timer, eller natten over i køleskabet. Mangoslaten er ret stærk (naturligvis afhængig af den chili du bruger). Hvis du vil lave en salat, som ikke er alt for stærk, skal du fjerne frøene og de hvide indvendige vægge på chilien, hvor det meste af chiliens styrke sidder. Du kan også skifte chilien ud med en halv finthakket rød peberfrugt.
Har du en rest mangosalat og ris tilbage, kan det hurtigt blandes til en dejlig salat til madpakken.
9738 kJ / 2327 kcal
597 kJ / 143 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 20,1 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 48 % | 16,8 g |
Fedt: | 31,9 % | 5,2 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
4
Hele kyllingelår (ca. 800 g)
|
|
---|---|
2½ dl
Græsk yoghurt
|
|
1 spsk
Tørret tandoorikrydderi
|
|
3 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1
Mangofrugt i tern (ca. 250 g)
|
|
---|---|
½
Ananas i små tern (ca. 250 g)
|
|
1
Grøn peberfrugt i små tern (ca. 125 g)
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
240 g
Basmatiris - koges
|
---|