Kyllingen kan marinere et par timer, eller natten over i køleskabet. Mangoslaten er ret stærk (naturligvis afhængig af den chili du bruger). Hvis du vil lave en salat, som ikke er alt for stærk, skal du fjerne frøene og de hvide indvendige vægge på chilien, hvor det meste af chiliens styrke sidder. Du kan også skifte chilien ud med en halv finthakket rød peberfrugt.
Har du en rest mangosalat og ris tilbage, kan det hurtigt blandes til en dejlig salat til madpakken.
9866 kJ / 2358 kcal
605 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 21 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 47,5 % | 16,9 g |
Fedt: | 31,5 % | 5,2 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Hele kyllingelår (ca. 800 g)
|
4 |
---|---|
2½ dl | |
Tørret tandoorikrydderi
|
1 spsk |
Koncentreret tomatpuré
|
3 spsk |
Små knuste fed hvidløg
|
2 |
Fintrevet frisk ingefær
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Mangofrugt i tern (ca. 250 g)
|
1 |
---|---|
Ananas i små tern (ca. 250 g)
|
½ |
Grøn peberfrugt i små tern (ca. 125 g)
|
1 |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Basmatiris - koges
|
240 g |
---|