Kyllingespyd og mangosalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

De saftige, grillede kyllingespyd smager super godt sammen med den smukke mangosalat og den friske hvidløgsdressing.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kyllingespyd

  • 400 g renset kyllingefilet
  • 4 rødløg i både (ca. 300 g)
  • 8 bambusspyd - ca. 20 cm lange
  • 2 tsk olivenolie
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Mangosalat

  • 1 avocado i skiver (ca. 125 g)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 moden mangofrugt i stave (ca. 250 g)
  • 1 agurk i tern (ca. 250 g)
  • 25 g ærteskud

Hvidløgsdressing

Tilbehør

  • 240 g groft flute - evt. ristet

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kyllingespyd

  1. Skær kyllingefileterne i mundrette stykker.
  2. Sæt kyllingekød og løg på de 8 spyd og pensl med olie.
  3. Lad en grillpande blive godt varm. Grill kyllingespyddene ved jævn varme, ca. 6 min. på hver side.
  4. Tag spyddene af panden, drys med citronskal, salt og peber og hold dem varme.

Mangosalat

  1. Vend avocadoen med citronsaft.
  2. Anret mango, avocado, agurk og ærteskud i et fad.

Hvidløgsdressing

  1. Vend forsigtig alle ingredienserne sammen og smag til.
  2. Server hvidløgsdressingen sammen med de lune kyllingespyd, mangosalat og flute.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag