Kyllingespyd og mangosalat

Kyllingespyd og mangosalat

30 min
De saftige, grillede kyllingespyd smager super godt sammen med den smukke mangosalat og den friske hvidløgsdressing.

Sådan gør du

Kyllingespyd
  • Skær kyllingefileterne i mundrette stykker.
  • Sæt kyllingekød og løg på de 8 spyd og pensl med olie.
  • Lad en grillpande blive godt varm. Grill kyllingespyddene ved jævn varme, ca. 6 min. på hver side.
  • Tag spyddene af panden, drys med citronskal, salt og peber og hold dem varme.
Mangosalat
  • Vend avocadoen med citronsaft.
  • Anret mango, avocado, agurk og ærteskud i et fad.
Hvidløgsdressing
  • Vend forsigtig alle ingredienserne sammen og smag til.
  • Server hvidløgsdressingen sammen med de lune kyllingespyd, mangosalat og flute.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7944 kJ / 1899 kcal

Næringsindhold pr. 100g

402 kJ / 96 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 25,8 % 6,1 g
Kulhydrat: 44,1 % 10,4 g
Fedt: 30,1 % 3,3 g

Ingredienser

Kyllingespyd
Renset kyllingefilet
400 g
Rødløg i både (ca. 300 g)
4
Bambusspyd - ca. 20 cm lange
8
Olivenolie
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
2 tsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Mangosalat
Avocado i skiver (ca. 125 g)
1
Friskpresset citronsaft
1 spsk
Moden mangofrugt i stave (ca. 300 g)
1
Agurk i tern (ca. 350 g)
1
Ærteskud
25 g
Hvidløgsdressing
2 dl
Lille hakket fed hvidløg
1
Groft salt
½ tsk
Tilbehør
Groft flute - evt. ristet
240 g