Lav dobbelt portion af den kulørte salat og server den dagen efter som fyld i lune pitabrød. Server med en dressing af yoghurt smagt til med hvidløg, salt og peber. Suppler for eksempel med syltede røde peberfrugter eller artiskokhjerter.
8760 kJ / 2094 kcal
382 kJ / 91 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 24,4 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 47,7 % | 10,7 g |
Fedt: | 27,9 % | 2,9 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
300 g
Hakket kyllingekød
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Hytteost
|
|
1
Æg
|
|
2 spsk
Rasp
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
2
Agurker (ca. 600 g)
|
|
---|---|
460 g
Kolde, kogte ris (af ca. 2 dl rå ris)
|
|
¾ liter
Fintstrimlet romainesalat
|
|
250 g
Cocktailtomater i tern
|
|
2
Finthakkede rødløg (ca. 150 g)
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1½ tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2 spsk
Hakkede mynteblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
150 g
Tyrkiske brød eller naanbrød
|
---|