Kan man få for mange kyllingefrikadeller?
Lav dobbelt portion af den kulørte salat og server den dagen efter som fyld i lune pitabrød. Server med en dressing af yoghurt smagt til med hvidløg, salt og peber. Suppler for eksempel med syltede røde peberfrugter eller artiskokhjerter.
9050 kJ / 2163 kcal
394 kJ / 94 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 24 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 46,2 % | 10,7 g |
Fedt: | 29,8 % | 3,2 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris.
Hakket kyllingekød
|
300 g |
---|---|
Groft salt
|
¾ tsk |
150 g | |
Æg
|
1 |
Rasp
|
2 spsk |
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Olivenolie
|
2 spsk |
Agurker (ca. 600 g)
|
2 |
---|---|
Kolde, kogte ris (af ca. 2 dl rå ris)
|
460 g |
Fintstrimlet romainesalat
|
¾ liter |
Cocktailtomater i tern
|
250 g |
Finthakkede rødløg (ca. 150 g)
|
2 |
Olivenolie
|
1 spsk |
Friskpresset citronsaft
|
1½ tsk |
Hakkede friske mynteblade
|
2 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Tyrkiske brød eller naanbrød
|
150 g |
---|