Stegte kyllingelår med pastasalat
1 timer

Stegte kyllingelår med pastasalat

Nem opskrift hvor lækker ylettedressing, pastasalat og stegte kyllingelår sammen udgør en dejlig hovedret. Stegte kyllingelår med pastasalat er fedtfattig og velsmagende.
Bedømmelse (17 vurderinger)

Min bedømmelse:

Stegte kyllingelår med pastasalat

Nem opskrift hvor lækker ylettedressing, pastasalat og stegte kyllingelår sammen udgør en dejlig hovedret. Stegte kyllingelår med pastasalat er fedtfattig og velsmagende.

Antal portioner

Ylettedressing

  • 4 dl Arla A38® Ylette
  • 4 spsk tomatketchup
  • ½ tsk sød chilisauce
  • ½ tsk sukker
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl klippet frisk karse

Stegte kyllingelår

Pastasalat

  • 3 liter vand
  • 2 spsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx penne

Pynt

  • agurker
  • cherrytomater

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Ylettedressing

Rør ylette sammen med ketchup, chilisauce, sukker, salt og peber. Vend karsen i. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Kyllingelår

Skyl og tør kyllingelårene godt. Pisk ægget sammen med en gaffel. Bland sesamfrø med de øvrige ingredienser. Vend først lårene i æg og dernæst i osteblandingen. Læg lårene i et smurt, ovnfast fad (ca. 15 x 25 cm) og steg dem midt i ovnen, til de er gennemstegte.

Pastasalat

Bring imens vand og salt i kog i en stor gryde. Kom pastaen i under omrøring og kog den i ca. 10 min. Hæld pastaen i en sigte, skyl med koldt vand og lad den dryppe godt af. Vend den lune pasta i ylettedressingen. Anret i en skål og server straks.

Stegetid

Ca. 50 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 16510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 29 %
Print