Stegte kyllingelår med pastasalat

Stegte kyllingelår med pastasalat

1 time
Stegte kyllingelår med en lun grøn pastasalat med masser af fylde og smag fra cremet salatost.

Sådan gør du

Stegte kyllingelår
  • Tør kyllingelårene godt. Pisk ægget sammen med en gaffel. Bland rasp og krydderier. Vend først lårene i æg og dernæst i raspblandingen. Læg lårene i et smurt, ovnfast fad (ca. 15 x 25 cm) og steg dem midt i ovnen til de er gennemstegte.
Pastasalat
  • Kog pastaen i letsaltet vand i en stor gryde. Kog den i ca. 8 min. uden låg og tilsæt bønnerne og kog dem, stadig uden låg i ca. 3 min. Hæld det i en sigte og lad det dryppe godt af. Vend pasta og bønner sammen med de øvrige ingredienser. Anret i en skål og pynt med persille. Server pastasalaten sammen med kylling og brød.
Stegetid
  • Ca. 50 min. ved 200° - traditionel ovn.
Mere inspiration

Har du lyst til en flere kyllingelår i ovn, så får du opskriften her.

Kyllingelår i ovn
55 min
Kyllingelår i ovn
(16)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11759 kJ / 2810 kcal

Næringsindhold pr. 100g

608 kJ / 145 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 24,9 % 8,9 g
Kulhydrat: 40,6 % 14,5 g
Fedt: 34,5 % 5,7 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser

Stegte kyllingelår
Rensede kyllingeunderlår (ca. 1 kg)
8
Æg
1
Rasp
5 spsk
Mild paprika
1 tsk
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Pastasalat
Tørret pasta, fx penne
150 g
Grønne bønner i halve
200 g
Grøn squash i strimler
200 g
Fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
1 bundt
Cherrytomater i halve
100 g
100 g
Grofthakket bredbladet persille
1 dl
Små knuste fed hvidløg
2
Friskpresset citronsaft
1 spsk
Groft salt
1 tsk
Friskkværnet peber
Pynt
Bredbladet persille
Tilbehør
Groft brød
240 g