Ca. 50 min. ved 200° - traditionel ovn.
11759 kJ / 2810 kcal
608 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 24,9 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 40,6 % | 14,5 g |
Fedt: | 34,5 % | 5,7 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
8
Rensede kyllingeunderlår (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
1
Æg
|
|
5 spsk
Rasp
|
|
1 tsk
Mild paprika
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
150 g
Tørret pasta, fx penne
|
|
---|---|
200 g
Grønne bønner i halve
|
|
200 g
Grøn squash i strimler
|
|
1 bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
|
|
100 g
Cherrytomater i halve
|
|
100 g
Smuldret salatost
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Bredbladet persille
|
---|
240 g
Groft brød
|
---|