Har du lyst til en flere kyllingelår i ovn, så får du opskriften her.
11759 kJ / 2810 kcal
608 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 24,9 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 40,6 % | 14,5 g |
Fedt: | 34,5 % | 5,7 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Rensede kyllingeunderlår (ca. 1 kg)
|
8 |
---|---|
Æg
|
1 |
Rasp
|
5 spsk |
Mild paprika
|
1 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Tørret pasta, fx penne
|
150 g |
---|---|
Grønne bønner i halve
|
200 g |
Grøn squash i strimler
|
200 g |
Fintsnittede forårsløg (ca. 100 g)
|
1 bundt |
Cherrytomater i halve
|
100 g |
100 g | |
Grofthakket bredbladet persille
|
1 dl |
Små knuste fed hvidløg
|
2 |
Friskpresset citronsaft
|
1 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Bredbladet persille
|
---|
Groft brød
|
240 g |
---|