Stegte kyllingelår med pastasalat

Bedømmelse

(20 vurderinger)

1 timer

Stegte kyllingelår med en lun grøn pastasalat med masser af fylde og smag fra cremet salatost.

Ingredienser

Antal portioner

Stegte kyllingelår

  • 8 rensede kyllingeunderlår
  • 1 æg
  • 5 spsk rasp
  • 1 tsk edelsüsspaprika
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pastasalat

  • 150 g tørret pasta, fx penne
  • 200 g grønne bønner i halve
  • 200 g grøn squash i strimler
  • 5 fintsnittet forårsløg (ca. 100 g)
  • 100 g cherrytomater i halve
  • 100 g smuldret Karolines Køkken® Salatost i blok Klassisk Salatost i blok
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • bredbladet persille

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Stegte kyllingelår

Tør kyllingelårene godt. Pisk ægget sammen med en gaffel. Bland rasp og krydderier. Vend først lårene i æg og dernæst i raspblandingen. Læg lårene i et smurt, ovnfast fad (ca. 15 x 25 cm) og steg dem midt i ovnen til de er gennemstegte.

Pastasalat

Kog pastaen i letsaltet vand i en stor gryde. Kog den i ca. 8 min. uden låg og tilsæt bønnerne og kog dem, stadig uden låg i ca. 3 min. Hæld det i en sigte og lad det dryppe godt af. Vend pasta og bønner sammen med de øvrige ingredienser. Anret i en skål og pynt med persille. Server pastasalaten sammen med kylling og brød.

Stegetid

Ca. 50 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,6 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde: