Dejlig nem og lækker aftensmad med kyllingelår.
15296 kJ / 3656 kcal
665 kJ / 159 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 16,6 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 36 % | 14,1 g |
Fedt: | 47,4 % | 8,5 g |
Kyllingelår (ca. 550 g)
|
4 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
25 g |
Rensede markchampignoner i halve
|
200 g |
---|---|
Skrubbede jordskokker i halve
|
500 g |
Rensede porrer i ringe
|
225 g |
Skrællede gulerødder i korte stave
|
175 g |
¼ liter | |
Tyttebærsyltetøj
|
1 dl |
Æbleeddike
|
1 spsk |
Koncentreret kyllingefond
|
1 spsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friske timiankviste
|
Løse ris, parboiled - koges
|
240 g |
---|