Rabarberkylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(85 vurderinger)

45 min

En dejlig og anderledes måde at bruge sæsonens smukke rabarber. Rabarberne giver retten et godt syrligt modspil til flødesaucen.

Ingredienser

Antal portioner
  • 6 kyllingeoverlår (ca. 1100 g)
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 1 kg kartofler eller 320 g brune ris
  • 200 g agurk i mindre stykker
  • 100 g rensede blandede babysalatblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens kyllingeoverlårene og drys dem med salt. Læg dem i et ovnfast fad og steg dem i ovnen.

Rør flødefraiche, honning, kyllingefond og sambal oelek godt sammen. Tag kyllingelårene ud af ovnen efter ca. 15 min. Hæld evt. fedt fra. Kom purløg og rabarber på kyllingestykkerne og hæld flødeblandingen over. Sæt fadet tilbage i ovnen og steg til kyllingelårene er gennemstegte. Server rabarberkyllingen sammen med kartofler eller ris og salat af agurk og babysalat.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 200° - varmluft.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 48 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: