Rabarberkylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(93 vurderinger)

45 min

En dejlig og anderledes måde at bruge sæsonens smukke rabarber. Rabarberne giver retten et godt syrligt modspil til flødesaucen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 kyllingeoverlår (ca. 1100 g)
  • 1 tsk groft salt

Tilbehør

  • 1 kg kartofler eller 320 g brune ris
  • 200 g agurk i mindre stykker
  • 100 g rensede blandede babysalatblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens kyllingeoverlårene og drys dem med salt. Læg dem i et ovnfast fad og steg dem i ovnen.

Rør flødefraiche, honning, kyllingefond og sambal oelek godt sammen. Tag kyllingelårene ud af ovnen efter ca. 15 min. Hæld evt. fedt fra. Kom purløg og rabarber på kyllingestykkerne og hæld flødeblandingen over. Sæt fadet tilbage i ovnen og steg til kyllingelårene er gennemstegte. Server rabarberkyllingen sammen med kartofler eller ris og salat af agurk og babysalat.

Stegetid

Ca. 45 min. ved 200° - varmluft.

Sådan bruger du flødefraiche

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 14970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: