Rabarberkylling

Rabarberkylling

45 min Hovedret

Rabarberkylling - en lækker måde at bruge sæsonens smukke rabarber i det salte køkken. De lange røde stængler er mest brugt i det søde køkken, men rabarber og kylling er et lækkert match. Denne rabarberkylling kræver minimal forberedelse - og smager så fuglene synger... Rabarberne giver retten et godt syrligt modspil til flødesaucen. Server rabarberkyllingen - alt i et fad - med kartofler eller ris.

Mere inspiration

Flere rabarber i haven? Så lav denne rabarbertrifli til dessert...

Velbekomme!
Vidste du...

Du kan sagtens fryse rabarber. Skær dem i mundrette stykker og frys dem i en pose eller beholder. Du behøver ikke blanchere dem først - de kan fryses rå. Rabarber bliver dog bløde af at blive frosset, så efter frysning er de bedst til kompot, tærte eller marmelade.

Variation

Du kan også servere rabarberkyllingen med nye kartofler i stedet for ris.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12644 kJ / 3022 kcal

Næringsindhold pr. 100g

867 kJ / 207 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 17,5 % 8,9 g
Kulhydrat: 40,3 % 20,5 g
Fedt: 42,2 % 9,9 g

Ingredienser