Ca. 30 min. ved 200° - varmluft.
Du kan sagtens fryse rabarber. Skær dem i mundrette stykker og frys dem i en pose eller beholder. Du behøver ikke blanchere dem først - de kan fryses rå. Rabarber bliver dog bløde af at blive frosset, så efter frysning er de bedst til kompot, tærte eller marmelade.
Du kan også servere rabarberkyllingen med nye kartofler eller kogt perlebyg i stedet for ris.
19369 kJ / 4629 kcal
695 kJ / 166 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 29,4 % | 12 g |
Kulhydrat: | 25,2 % | 10,3 g |
Fedt: | 45,4 % | 8,5 g |
Flere rabarber i haven? Så lav denne rabarbertrifli til dessert...
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.