Flere rabarber i haven? Så lav denne rabarbertrifli til dessert...
Du kan sagtens fryse rabarber. Skær dem i mundrette stykker og frys dem i en pose eller beholder. Du behøver ikke blanchere dem først - de kan fryses rå. Rabarber bliver dog bløde af at blive frosset, så efter frysning er de bedst til kompot, tærte eller marmelade.
Du kan også servere rabarberkyllingen med nye kartofler eller kogt perlebyg i stedet for ris.
19470 kJ / 4653 kcal
783 kJ / 187 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 29,1 % | 13,4 g |
Kulhydrat: | 24,9 % | 11,5 g |
Fedt: | 46 % | 9,7 g |
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.
Kyllingeoverlår og underlår
|
8 |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
¼ liter | |
Flydende honning
|
1½ spsk |
Hønsebouillon
|
2½ dl |
Sambal oelek
|
1 tsk |
Fintklippet purløg ca. 2 bundter
|
1½ dl |
Rabarber i ca. 5 cm stykker
|
1 Bunch |
Ris - koges efter anvisning på pakken
|
320 g |
---|