Rabarbertrifli

60+ min Dessert

Rabarbertrifli - forårets forrygende dessert! Rabarbertrifli er en nem dessert, som smager himmelsk! Ordet trifli kommer af engelske trifle (bagatel). Denne rabarbertrifli er ganske enkelt at lave - og smager super lækkert.

Rabarbertrifli
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9550 kJ / 2282 kcal

Næringsindhold pr. 100g

781 kJ / 187 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 6,8 % 3,1 g
Kulhydrat: 37,2 % 17,1 g
Fedt: 56 % 11,8 g
Tip

Erstat cremen med flødeskum for en endnu nemmere dessert.

Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser