Rabarbertrifli
Ny

Rabarbertrifli

60+ min Dessert

Rabarbertrifli - forårets forrygende dessert! Rabarbertrifli er en nem dessert, som smager himmelsk. Ordet trifli kommer fra det engelske ord trifle (bagatel) og henviser til enkeltheden i den skønne rabarberdessert. Dessert med rabarber er et must, når de smukke røde stængler melder deres ankonst i det tidlige forår - og denne rabarberdessert i glas er både nem og hurtig at lave - og så smager den bare så dejligt. Hjemmelavet rabarbertrifli er et hit til både eftermiddagskaffen og som dessert.

Mere inspiration

Kan man få for mange desserter med rabarber i sæsonen? Prøv også denne lækre rabarbercrumble.

Velbekomme!
Tips

Erstat cremen med flødeskum for en endnu nemmere dessert. Crumble kan også erstattes med 150 g knuste makroner.

Variation

Er det ikke sæson for rabarber, så kan du lave trifli med kompot/mos af anden frugt. Æbler er oplagt, men blandede bær - evt. fra frost - kan også bruges.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12005 kJ / 2869 kcal

Næringsindhold pr. 100g

852 kJ / 204 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,4 g
Protein: 6,6 % 3,3 g
Kulhydrat: 37,9 % 19 g
Fedt: 55,5 % 12,8 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser