Skyr med rabarber og sprød mysli

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(69 vurderinger)

1 timer

En skøn mundfuld til både morgenmad, brunch, mellemmåltid og dessert - hverdag, weekend og fest. Himmelsk!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Rabarberkompot

  • 375 g rabarber i korte stykker
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • ¾ tsk vaniljesukker

Sprød mysli

  • 40 g grovvalsede havregryn (ca. 1 dl)
  • 50 g hakkede mandler
  • 1 spsk græskarkerner
  • ½ spsk sesamfrø
  • 25 g smør
  • 1 spsk lys sirup

Sådan gør du

Sådan gør du

Rabarberkompot

Bland rabarberstykker, sukker og vaniljesukker i en bradepande. Bag rabarberne midt i ovnen i ca. 10 min. Rør dem igennem og bag i yderligere ca. 10 min. Lad rabarberkompotten køle af.

Sprød mysli

Bland alle ingredienser godt og pres blandingen ud i et tyndt lag (ca. 18 x 25 cm) på et stykke bagepapir. Bag myslien midt i ovnen. Lad den sprøde mysli køle af.

Fordel kompotten i 4 glas, top op med skyr og pynt med mysli. Du kan servere resten af den sprøde mysli i en lille skål, så kan man selv komme mere på.

Bagetid for rabarber

Ca. 20 min. ved 225° - varmluft.

Bagetid for mysli

Ca. 25 min. ved 150° - traditionel ovn.

Tip

I stedet for rabarber kan du bruge skrællede æbler, fx belle de boskoop.

Sådan bruger du rabarber

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag