Skyr med rabarber og sprød mysli

1 timer Mellemmåltid Dessert Morgenmad

En skøn mundfuld til både morgenmad, brunch, mellemmåltid og dessert - hverdag, weekend og fest. Himmelsk!

Skyr med rabarber og sprød mysli
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6541 kJ / 1563 kcal

Energifordeling:
Fiber: 23,9 g
Protein: 18,4 %
Kulhydrat: 52,4 %
Fedt: 29,2 %
Tip

I stedet for rabarber kan du bruge skrællede æbler, fx belle de boskoop.

Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser