Skyr med rabarber og sprød mysli

Skyr med rabarber og sprød mysli

1 timer Mellemmåltid Dessert Morgenmad og brunch

En skøn mundfuld til både morgenmad, brunch, mellemmåltid og dessert - hverdag, weekend og fest. Himmelsk!

Mere inspiration

Når det er rabarbertid, er der ikke noget skønnere end at have rabarberkompot på lager.

Velbekomme!
Tip

I stedet for rabarber kan du bruge skrællede æbler, fx belle de boskoop.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6541 kJ / 1563 kcal

Næringsindhold pr. 100g

622 kJ / 149 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 18,4 % 6,8 g
Kulhydrat: 52,4 % 19,2 g
Fedt: 29,2 % 4,9 g
Relateret video
Sådan bruger du rabarber

Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.

Ingredienser