Ca. 20 min. ved 225° - varmluft.
Ca. 25 min. ved 150° - traditionel ovn.
I stedet for rabarber kan du bruge skrællede æbler, fx belle de boskoop.
6390 kJ / 1527 kcal
607 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 18,4 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 48,5 % | 17,3 g |
Fedt: | 33,1 % | 5,4 g |
Når det er rabarbertid, er der ikke noget skønnere end at have rabarberkompot på lager.
Rabarber er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser dig her, hvordan du kan bruge rabarber til en kompot, der kan bruges til desserter, mousse, som topping på skyr, tilbehør til frokosten eller til stegt fisk og kød.