Skyr med rabarber og sprød mysli

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(67 vurderinger)

1 timer

En skøn mundfuld til både morgenmad, brunch, mellemmåltid og dessert - hverdag, weekend og fest. Himmelsk!

Ingredienser

Antal portioner

Rabarberkompot

  • 375 g rabarber i korte stykker
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • ¾ tsk vaniljesukker

Sprød mysli

  • 40 g grovvalsede havregryn (ca. 1 dl)
  • 50 g hakkede mandler
  • 1 spsk græskarkerner
  • ½ spsk sesamfrø
  • 25 g smør
  • 1 spsk lys sirup

Sådan gør du

Sådan gør du

Rabarberkompot

Bland rabarberstykker, sukker og vaniljesukker i en bradepande. Bag rabarberne midt i ovnen i ca. 10 min. Rør dem igennem og bag i yderligere ca. 10 min. Lad rabarberkompotten køle af.

Sprød mysli

Bland alle ingredienser godt og pres blandingen ud i et tyndt lag (ca. 18 x 25 cm) på et stykke bagepapir. Bag myslien midt i ovnen. Lad den sprøde mysli køle af.

Fordel kompotten i 4 glas, top op med skyr og pynt med mysli. Du kan servere resten af den sprøde mysli i en lille skål, så kan man selv komme mere på.

Bagetid for rabarber

Ca. 20 min. ved 225° - varmluft.

Bagetid for mysli

Ca. 25 min. ved 150° - traditionel ovn.

Tip

I stedet for rabarber kan du bruge skrællede æbler, fx belle de boskoop.

Sådan bruger du rabarber

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6630 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: