Frozen skyr-ispinde

Frozen skyr-ispinde

60+ min
Har du lyst til is fra morgenstunden, så prøv disse skyr-ispinde med ingredienser fra morgenbordet - skyr, brombærsyltetøj og granola! Skyr-ispindene er virkelig nemme at lave og smager skønt.

Sådan gør du

  • Fordel skyr og små klatter af syltetøj i isforme. Sæt ispinde i og stil isene i fryseren i mindst 6 timer.
  • Dyp ispindene halvt i smeltet chokolade og drys med granola.

Rør 1 dl piskefløde i vaniljeskyren, hvis du ønsker en god gammeldags flødesmag.

Energiindhold for hele retten:

4590 kJ / 1097 kcal

Næringsindhold pr. 100g

616 kJ / 147 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 21,7 % 7,9 g
Kulhydrat: 51,9 % 18,8 g
Fedt: 26,4 % 4,4 g

Ingredienser

5 dl Skyr med vanilje
1 dl Syltetøj, fx brombær
75 g Mørk chokolade - smeltet
1 dl Granola
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk