Hjemmelavet is med matcha

Hjemmelavet is med matcha

60+ min
Matcha er japansk grøn the i pulverform. Er du vild med matcha, så vil du elske disse hjemmelavede ispinde! Pynt matcha isene med hvid chokolade og grønne pistaciekerner.

Sådan gør du

Matcha is
  • Vend skyr og kondenseret mælk sammen i en skål. Sigt matchapulver i blandingen og rør det godt sammen. Fordel isblandingen i isforme. Sæt pinde i og stil isene i fryseren i mindst 6 timer - gerne til næste dag.
  • Pynt ispindene med smeltet hvid chokolade og pistacienøddekerner.
Energiindhold for hele retten:

4550 kJ / 1087 kcal

Næringsindhold pr. 100g

525 kJ / 126 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 28,3 % 8,7 g
Kulhydrat: 30 % 9,3 g
Fedt: 41,7 % 5,9 g

Ingredienser

Matcha is
5 dl Skyr med vanilje
1 dåse Sød kondenseret mælk (ca. 297 g)
½ tsk Matcha pulver
50 g Hvid chokolade - smeltet
2 spsk Finthakkede, grønne usaltede pistacienødder