Hindbærispinde med yoghurt
3 timer 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
Hjemmelavet is... Findes der noget mere sommerligt? Disse skønne hindbærispinde er lækre og nemme at lave. Brug friske hindbær, når de er i sæson - og frosne bær resten af året. Hindbærispindene består af græsk inspireret yoghurt og fløde - og glukosesirup, som gør isen ekstra blød og cremet. Prøv disse skønne hindbærispinde, næste gang lækkersulten melder sig...
Ingredienser
Hindbærispinde
200 g
Friske eller frosne hindbær
|
|
---|---|
2½ dl
Piskefløde
|
|
1½ dl
Glukosesirup
|
|
4
Æggeblommer
|
|
100 g
Flormelis (ca. 2 dl)
|
|
200 g
Græsk yoghurt
|
12-14 ispindeforme og ispinde
|
---|
Sådan gør du
Hindbærispinde
Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10170 kJ / 2431 kcal
Næringsindhold pr. 100g
997 kJ / 238 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 4,2 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 49 % | 28,7 g |
Fedt: | 46,8 % | 12,6 g |
Relateret video
Hindbærispinde med yoghurt