Hindbærispinde med yoghurt

Hindbærispinde med yoghurt

3 timer 30 min
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
Hjemmelavet is... Findes der noget mere sommerligt? Disse skønne hindbærispinde er lækre og nemme at lave. Brug friske hindbær, når de er i sæson - og frosne bær resten af året. Hindbærispindene består af græsk inspireret yoghurt og fløde - og glukosesirup, som gør isen ekstra blød og cremet. Prøv disse skønne hindbærispinde, næste gang lækkersulten melder sig...
https://www.arla.dk/opskrifter/hindbarispinde-med-yoghurt/

Sådan gør du

Hindbærispinde
  • Mos hindbærrene grundigt med en gaffel - til de begynder at safte.
  • Bring fløde og glukosesirup i kog og lad det køle af.
  • Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig æggesnaps.
  • Vend hindbærmosen i æggesnapsen, tilsæt yoghurt og flødeblanding - og rør til blandingen er ensartet.
  • Fordel blandingen i isforme (¾-1 dl i hver) og sæt ispinde i. Frys isene i mindst 3 timer.

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Energiindhold for hele retten:

10170 kJ / 2431 kcal

Næringsindhold pr. 100g

997 kJ / 238 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 4,2 % 2,5 g
Kulhydrat: 49 % 28,7 g
Fedt: 46,8 % 12,6 g
Relateret video
Hindbærispinde med yoghurt

Ingredienser

Hindbærispinde
200 g Friske eller frosne hindbær
2½ dl Piskefløde
1½ dl Glukosesirup
4 Æggeblommer
100 g Flormelis (ca. 2 dl)
200 g Græsk yoghurt
12-14 ispindeforme og ispinde