Hindbærispinde med yoghurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(32 vurderinger)

60+ min

Friske ispinde med græsk inspireret yoghurt, fløde og hindbær. Glukosesiruppen gør isen blød og cremet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

12 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 12 ispindeforme (ca. 1 dl)
  • 12 træispinde

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog hindbær i ca. 1 min. og lad dem køle af. Bring fløde, glukosesirup, og vaniljepulver i kog og lad det køle af. Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig æggesnaps. Vend hindbærrene i æggesnapsen, tilsæt yoghurt og flødeblanding og rør til det er ensartet. Fordel blandingen i 12 isforme eller plastikglas (ca. 1 dl i hvert glas) og frys dem i ca. 2 timer. Sæt en træpind i hver is og frys isene i mindst 3 timer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9179 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,4 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag