Hindbærispinde med yoghurt

Hindbærispinde med yoghurt

60+ min
Fryseegnet
Hjemmelavet is... Findes der noget mere sommerligt? Disse skønne hindbærispinde er lækre og nemme at lave. Brug friske hindbær, når de er i sæson - og frosne bær resten af året. Hindbærispindene består af græsk inspireret yoghurt og fløde - og glukosesirup, som gør isen ekstra blød og cremet. Prøv disse skønne hindbærispinde, næste gang lækkersulten melder sig...

Sådan gør du

Hindbærispinde
  • Mos hindbærrene grundigt med en gaffel - til de begynder at safte.
  • Bring fløde og glukosesirup i kog og lad det køle af.
  • Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig æggesnaps.
  • Vend hindbærmosen i æggesnapsen, tilsæt yoghurt og flødeblanding - og rør til blandingen er ensartet.
  • Fordel blandingen i isforme (¾-1 dl i hver) og sæt ispinde i. Frys isene i mindst 3 timer.

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Energiindhold for hele retten:

8943 kJ / 2137 kcal

Næringsindhold pr. 100g

903 kJ / 216 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 3,2 % 1,7 g
Kulhydrat: 49,8 % 26,5 g
Fedt: 47 % 11,5 g
Mere inspiration

Her får du opskriften på endnu en lækker jordbærispind...

Jordbærispinde
60+ min
Jordbærispinde
(8)
Relateret video
Hindbærispinde med yoghurt

Ingredienser

Hindbærispinde
200 g Friske eller frosne hindbær
2½ dl Piskefløde
1½ dl Glukosesirup
4 Æggeblommer
100 g Flormelis (ca. 2 dl)
200 g Græsk yoghurt
12-14 ispindeforme og ispinde