Ispinde med ruby chokolade
4 timer 45 min
•
Arbejdstid: 45 min
Fryseegnet
•
Hjemmelavede ispinde af vaniljeis overtrukket med den smukke lyserøde ruby chokolade. Ruby chokoladen er helt naturlig intens lyserød. Ispindene kan selvfølgelig overtrækkes med alle typer chokolade - men den lyserøde ruby chokolade har en helt særlig frugtagtig sødme og en skøn farve.
Ingredienser
Vaniljeis
4
Æggeblommer
|
|
---|---|
1 dl
Sukker (ca. 85 g)
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
1
Flækket vaniljestang
|
Chokoladeovertræk
200 g
Grofthakket ruby chokolade (lyserød chokolade)
|
---|
Pynt
Frysetørrede hindbær
|
---|
Sådan gør du
Vaniljeis
Chokoladeovertræk
I stedet for Ruby chokolade kan du overtrække ispindene med hvid chokolade rørt op med med hindbærstøv. Smelt 200 g hvid chokolade og rør 2 tsk hindbær støv (eller blendet frysetørret hindbær) heri. Dette giver den hvide chokolade en smuk lyserød farve med lidt nister. Du får et resultat som minder om Ruby chokoladen i både farve og smag.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
14050 kJ / 3358 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1653 kJ / 395 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 4,7 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 24,3 % | 23,6 g |
Fedt: | 71 % | 31,7 g |
Relateret video
Ispinde med ruby chokolade