Ispinde med ruby chokolade

Ispinde med ruby chokolade

60+ min Dessert
Fryseegnet
Hjemmelavede ispinde af vaniljeis overtrukket med den smukke lyserøde ruby chokolade. Ruby chokoladen er helt naturlig intens lyserød. Ispindene kan selvfølgelig overtrækkes med alle typer chokolade - men den lyserøde ruby chokolade har en helt særlig frugtagtig sødme og en skøn farve.
Velbekomme!
Tip

I stedet for Ruby chokolade kan du overtrække ispindene med hvid chokolade rørt op med med hindbærstøv. Smelt 200 g hvid chokolade og rør 2 tsk hindbær støv (eller blendet frysetørret hindbær) heri. Dette giver den hvide chokolade en smuk lyserød farve med lidt nister. Du får et resultat som minder om Ruby chokoladen i både farve og smag.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14431 kJ / 3449 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1698 kJ / 406 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 4,6 % 4,6 g
Kulhydrat: 24 % 24 g
Fedt: 71,4 % 32,8 g
Relateret video
Ispinde med ruby chokolade

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise