Ispinde med ruby chokolade

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Hjemmelavede ispinde af vaniljeis overtrukket med den smukke lyserøde ruby chokolade. Ruby chokoladen er helt naturlig intens lyserød. Ispindene kan selvfølgelig overtrækkes med alle typer chokolade - men den lyserøde ruby chokolade har en helt særlig frugtagtig sødme og en skøn farve.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Ca. 8 stk.

Antal portioner

Vaniljeis

Chokoladeovertræk

  • 200 g grofthakket ruby chokolade (lyserød chokolade)

Pynt

  • frysetørret hindbær

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vaniljeis

  1. Pisk blommer og sukker i ca. 2 min. til en luftig æggesnaps.
  2. Bring fløden i kog i en lille tykbundet gryde med vaniljestangen.
  3. Tag gryden af varmen og tilsæt æggesnapsen til den varme fløde under piskning.
  4. Varm iscremen op til lige under kogepunktet ved jævn varme i ca. 2 min - pisk hele tiden og hold øje med hvornår iscremen tykner. Iscremen må ikke koge.
  5. Sigt iscremen og lad den afkøle.
  6. Hæld iscremen i forme (ca. 8 stk.) og sæt pinde i. Stil dem tildækkede i fryseren i 3-4 timer - eller gerne til næste dag.

Chokoladeovertræk

  1. Tag ispindene ud af formene og placér dem på en bakke i fryseren - så de er klar til at blive overtrukket.
  2. Smelt chokoladen og hæld den i et højt glas.
  3. Dyp ispindene heri - en ad gangen - og drys straks med frysetørret hindbær.
  4. Læg ispindene tilbage i fryseren indtil serveringen.

Tip

I stedet for Ruby chokolade kan du overtrække ispindene med hvid chokolade rørt op med med hindbærstøv. Smelt 200 g hvid chokolade og rør 2 tsk hindbær støv (eller blendet frysetørret hindbær) heri. Dette giver den hvide chokolade en smuk lyserød farve med lidt nister. Du får et resultat som minder om Ruby chokoladen i både farve og smag.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,6 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 71 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag